lab501.ro

Redragon Storm Elite RGB (M988)

Scris de: , in categoria: Periferice, in 7 December, 2020.

Concluzii

 
Redragon Storm Elite RGB a fost utilizat in laboratorul nostru timp de o saptamana, prima impresie fiind ca optimizarea design-ului – in cazul folosirii unei prize palm-grip –  a fost facuta pentru persoanele cu mainile medii spre mari. Mouse-ul are exact aceleasi dimensiuni ca Cobra FPS prin urmare se aseaza foarte bine in mana, forma sa fiind studiata destul de bine.

Switch-urile Omron raspund bine la comenzi, iar senzorul PixArt lucreaza perfect pe orice suprafata datorita rezolutiei ridicate. Structura perforata a carcasei a oferit intr-adevar o ventilatie mai buna a mainii, insa lateralele lucioase si plasticul superior mai degraba poros decat catifelat nu pot spune ca mi-a placut foarte tare. Daca sunteti ca mine si repozitionati des mouse-ul pe pad atunci veti fi enervati la culme de lateralele lucioase…

Storm Elite RGB are un raport pret / performanta foarte bun judecand dupa pretul de lista de 130 lei, senzorul este performant, switch-urile sunt produse de Omron iar design-ul cu siguranta va atrage atentia prietenilor sau – de ce nu – a dusmanilor (virtuali, desigur). Daca ar fi acordat un pic mai multa atentie la alegerea materialelor, Redragon ar fi avut un mouse exceptional in aceasta gama de pret, insa in aceasta varianta sincer va recomand cu toata caldura Redragon Cobra FPS, are aceeasi dimensiuni insa materiale, senzor si posibilitati de configurare mai bune. Daca vreti neaparat un mouse cu structura perforata atunci Redragon Storm Elite RGB este o alegere interesanta si accesibila.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: