lab501.ro

Redragon Storm Elite RGB (M988)

Scris de: , in categoria: Periferice, in 7 December, 2020.

Constructie

 
Din punct de vedere al constructiei, corpul mouse-ului este imbracat intr-un plastic fin, placut la atingere, perforat in locurile in care atingem de regula mouseul. Storm Elite RGB este un mouse usor la cele 88 grame ale sale, pe laterale avem un plastic lucios usor texturat, prin urmare nu cea mai stralucita alegere pentru un grip optim (preferam ceva mat, satinat sau chiar cauciucat). Iluminarea RGB este prezenta in zona Scroll-ului dar si cele doua zone laterale ce urmaresc conturul mouse-ului.

Exceptand butoanele standard (Right click, Left click si Scroll), pentru ajustarea DPI-ului si pentru schimbarea iluminarii avem la dispozitie trei taste dispuse in sir indian chiar dupa Scroll. In completarea acestora, mai avem doua butoane amplasate lateral (Forward si Backward) a caror functie poate fi adaptata in functie de necesitati. Asadar, exceptand butonul Left click, din interfata putem personaliza restul de 7 butoane (implicit si Scroll-ul) atribuindu-le functii de la cele de baza si pana la macro-uri.

Pe suprafata de contact a lui Redragon Storm Elite RGB gasim doua skate-uri din teflon, senzorul PixArt PMW 3389 (pe care il gasim si pe CoolerMaster MM 710 sau HyperX Pulsefire Pro) dar si un buton prin intermediul caruia putem schimba intre cele 5 profile predefinite. Cablul este matisat pentru a impiedica incurcarea acestuia, iar lungimea sa de 1.8m permite suficienta libertate de miscare.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: