lab501.ro

Prezentare – Chieftronic Halo

Scris de: , in categoria: Periferice, in 8 November, 2021.

Concluzii

 
In primul rand, Chieftronic Halo este un mousepad textil, de dimensiuni mari, cu o textura foarte fina, potrivit pentru mousi precisi, indiferent de joc. Discutam despre un mousepad de o calitate ridicata, cu performante optime impreuna cu majoritatea mousilor actuali.

In al doilea rand, Chieftronic Halo aduce o noutate absoluta in domeniu si anume sincronizarea directa cu solutia de iluminare ARGB a placii de baza, ceea ce, trebuie sa recunoastem, reprezinta o abordare iesita din comun. Mai mult decat atat, sincronizarea cu iluminarea placii de baza a fost realizata intr-un mod elegant – din punct de vedere al utilizatorului, faptul ca din mousepad pleaca un conector USB sau un conector ARGB cu 3 pini nu prezinta nici o diferenta. De asemenea, putem utiliza placa de extensie pentru a conecta inca doua dispozitive ARGB externe, indiferent de producator.

Chieftronic Halo este un produs nou lansat, drept urmare inca nu si-a facut aparitia in magazine si nu cunoastem pretul exact. Dar pentru cei pasionati de iluminarea RGB, care doresc sa isi sincronizeze toate componentele si perifericele in aceeasi tema de iluminare, Chieftronic Halo este cu siguranta un mousepad interesant, care ofera ceva in plus, dincolo de calitatea materialului textil din care este construit, respectiv de suprafata ridicata de lucru.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: