lab501.ro

Prezentare – Chieftronic Halo

Scris de: , in categoria: Periferice, in 8 November, 2021.

Chieftronic Halo

 
Domeniul nostru este extrem de vast si variat, motiv pentru care avem si doua site-uri diferite, astfel incat sa nu amestecam placile grafice cu notebook-urile, sau procesoarele cu perifericele. Chiar si asa insa, exista mai multe tipuri de componente, gadget-uri si periferice. Pentru ca una este sa discutam despre un procesor sau o placa grafica, alta este sa discutam despre un notebook sau un smartpohone si alta este sa discutam despre un mouse sau o tastatura.

Nu inseamna ca perifericele ar fi mai putin importante pentru noi, ba chiar din contra – in fond, mouse-ul sau tastatura sunt interfata dintre noi si PC-ul in care am investit sume considerabile de bani, drept urmare au un impact direct asupra modului in care ne bucuram de PC-ul nostru. Valabil si pentru casti, sisteme de sunet, s.a.m.d.

Probabil cel mai trecut cu vederea tip de periferic, pentru marea majoritate a utilizatorilor de PC care nu sunt gameri profesionisti, este mousepad-ul. Desigur, stim cu totii ca si acesta are importanta lui si afecteaza direct modul in care utilizam mouse-ul, insa, in general, alegerile legate de mousepad au de-a face cu tipul de suprafata utilizata, respectiv cu dimensiunea acestuia.

Astfel, majoritatea dintre noi utilizam un mousepad textil, sau rigid, de diverse dimensiuni. In ultima vreme insa, mousepad-ul a capatat si valente artistice, as putea spune, existand modele care ofera ceva in plus si la capitolul aspect. Un astfel de mousepad este si Chieftronic Halo, un periferic textil de mari dimensiuni care aduce o noutate absoluta pentru noi si anume sincronizarea iluminarii ARGB cu placa de baza.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: