lab501.ro

MSI Vigor GK50 Low Profile

Scris de: , in categoria: Periferice, in 13 November, 2019.

MSI Vigor GK50 Low Profile

 
Granita dintre moda si tehnologie este cat se poate de fina in zilele noastre, orice produs diferit care poate fi o alternativa la tehnologii consacrate avand sansa de a deveni un adevarat hit, daca este impachetat asa cum trebuie. Este si cazul switch-urilor mecanice low-profile, care alaturi de switch-urile silent au generat o adevarata revolutie printre producatorii de tastaturi.

Cei drept, ambele categorii adreseaza segmente specifice de consumatori. Astfel, daca switch-urile mecanice silent se adreseaza utilizatorilor care au nevoie de liniste in timp ce scriu, switch-urile low-profile rezolva problema introducerii tastaturilor mecanice pe notebook-uri, dar ofera si o experienta diferita in timpul tastarii, care poate fi mai placuta pentru anumite categorii de utilizatori, prin comparatie cu switch-urile mecanice traditionale.

Ei bine, daca in urma cu ceva timp testam o tastatura echipata cu switch-uri low profile de la Cherry, acum a venit momentul sa vedem ce au de oferit switch-urile Kailh Low Profile, iar prima tastatura care utilizeaza asa ceva si a ajuns in laboratorul nostru se numeste MSI Vigor GK50 Low Profile.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: