lab501.ro

Corsair K68 RGB – Cherry MX Red

Scris de: , in categoria: Periferice, in 30 August, 2018.

Specificatii

Interfata / Dimensiune cabluUSB / 1.8 m / fix
Dimensiuni (LxWxH)455 x 170 x 39 mm / 1410 g
TasteCherry MX RGB Red
Durata de viata taste50 de milioane de apasari
Taste macroNu
Taste multimedia Da, taste dedicate
IluminareRGB
Anti ghostingFull key rollover
Pret680 RON
AlteleWrist pad inclus
Standard IP32 rezistent la praf si la picaturi de apa

 

Sentimentul in utilizare va fi unul placut, senzatie data in mare parte de masivitatea constructiei – 1.41 kg find o greutate impresionanta pentru o tastatura. Desi tastatura beneficiaza de suport software, atat pentru usurinta in utilizare, cat si pentru a beneficia de o gama variata de efecte, reglarea intensitatii si a modurilor de iluminare, precum si utilizarea tastelor multimedia se pot face inclusiv hardware.

Corsair K68 RGB vine echipata doar cu switch-uri Cherry MX Red, acestea avand contacte aurite si fiind gandite pentru a rezista la 50 de milioane de apasari. Utilizatorii vor beneficia de iluminare RGB, precum si de functii clasice pe o tastatura de gaming, cum ar fi full n-key rollover. Desi cablul USB 2.0 nu este detasabil si nici matisat, lungimea sa este suficienta pentru orice scenariu de utilizare, asa ca nu ne va incurca prea curand.

Mai mult decat atat, tastatura beneficiaza de standardul IP32, ceea ce o face rezistenta la praf dar si la apa. Atentie insa, protectia pentru apa se refera la cantitati mici de lichid care sunt turnate cu o abatere de maxim 15 grade de la verticala (suc, energizant, cafea, etc) – standardul nu acopera cantitati mari sau scufundarea in lichid.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: