lab501.ro

Gotta PowerGo & Gotta Boost 4500

Scris de: , in categoria: Gadget, in 30 September, 2014.

Concluzii

Chiar daca nu este vorba despre un domeniu spectaculos, cum este cel al telefoanelor mobile de exemplu, pot spune ca si in acest domeniu conex al powerbank-urilor lucrurile au evoluat intr-o directie pozitiva. Fata de dispozitivele pe care le-am vazut la inceput, noile modele incep sa aduca functii in plus, adresand practic nevoile consumatorilor.

PowerGO nu pot sa spun ca te da pe spate cu volumul sunetului, insa combinatia intre powerbank, boxa externa si stand poate fi foarte utila in momentul in care dorim sa urmarim un film pe telefon in conditii cat mai bune. Un device de genul HTC One E8 poate fi incarcat aproximativ o data si jumatate cu ajutorul acestui powerbank.

GOTTA PowerBoost 4500 ofera alta functionalitate binevenita si anume posibilitatea de a incarca atat un telefon cat si o tableta, sau chiar doua telefoane simultan, ceea ce poate fi foarte util cand sunteti in deplasare. HTC-ul One E8 a fost incarcat complet de doua ori cu ajutorul acestui dispozitiv in timp ce o tableta precum Allview Viva i8 a fost incarcata odata pana la capacitate maxima. In ambele cazuri incarcarea s-a realizat putin mai rapid decat in cazul utilizarii unui adaptor la priza.

Per total am fost placut impresionat de produsele taiwanezilor de la GOTTA si din cate am vazut acestea incep sa fie disponibile si in Romania ceea ce nu poate decat sa ma bucure.
Outro

Comentarii

8 comentarii la: Gotta PowerGo & Gotta Boost 4500

 1. Gigi a scris pe:

  Și preț? Asta nu ai specificat. Ceva aproximativ. Și cum stau cu garanția. Ms.

 2. Andrei a scris pe:

  Eu ma indoiesc ca powerbank-urile astea o sa prinda…ce telefon sa ai si cat sa il folosesti astfel incat sa ii termini bateria in cele 8-10 ore cat stai plecat de acasa de dim pana seara?

 3. Gigi a scris pe:

  Crede-mă ca se poate. Eu lucrez în ture de cate 12 ore și cu transportul se fac 16 de când plec de acasă. Și de multe ori nu ai priza pe unde plec. Nu tine bateria 16 ore. Fluctuează semnalul, netul mănâncă iar f multa baterie, mai și vorbești, se duce.

 4. Doru a scris pe:

  Salut!

  Mi-ar fi placut o comparaţie mai exactă când vine vorba de capacitate de încărcare de exemplu. Pentru a-mi face o idee cât mai precisă ar fi trebuit să aflu din review dacă încărcarea telefonului s-a făcut cu el in standby sau în timpul lucrului sau peste noapte…

  Cu stimă!

 5. Monstru Post author a scris pe:

  Doru – in principiu powerbank-urile sunt facute pentru a incarca telefonul in timp ce il utilizezi sau cand il lasi cateva minute in stand-by. Peste noapte deobicei ai acces la reteaua electrica. In acest caz l-am incarcat in stand-by.

 6. Alex a scris pe:

  Doru- I am glad that someone talking about the products here.
  As Boost 4500, it can charge your smartphone at least 3~4 times.
  The rated output is [email protected] (22.5Wh)
  Compare with other same power bank, our power bank is more efficiency.
  Sorry I can not read Romanian, so I just can use “Google translate” to try to understand what you are
  talking about….

  Mă bucur că cineva vorbind despre produsele aici.
  Ca Boost 4500, se poate încărca telefonul smartphone cel puțin 3 ~ 4 ori.
  Puterea nominală este 4500mAh @ 5V (22.5Wh)
  Compara cu alte bănci aceeași putere, banca noastră putere este mult mai eficienta.
  Îmi pare rău că nu pot citi română, așa că doar pot folosi “Google traduce” pentru a încerca să înțelegem ce este
  vorbesc despre ….

 7. Monstru Post author a scris pe:

  Hi Alex,

  He was saying that he would have wanted to see a direct comparison with other powerbanks. But since this was not a round-up… :)

 8. Alex a scris pe:

  Hi Monstru,

  Thanks for your explain.
  Ya, of course if there have comparison will be better…..

Lasa-ne un comentariu: