lab501.ro

Gotta PowerGo & Gotta Boost 4500

Scris de: , in categoria: Gadget, in 30 September, 2014.

Gotta

 

Dinamismul industriei IT, coroborat cu expansiunea device-urilor mobile dar si cu efectele crizei mondiale au dus la situatii interesante, in care producatori renumiti in anumite domenii au inceput sa abordeze si alte laturi ale industriei. Am mai discutat despre asta de multe ori – ceea ce trebuie retinut insa este ca produsele care atrag atentia brand-urilor mari consacrate in alte domenii sunt deobicei produse de succes. Luati de exemplu cazul powerbank-urilor, unde nume grele precum Antec sau TP-Link si-au facut simtita prezenta desi gama de produse pe care o ofera deobicei nu au legatura cu acest subiect.

Ei bine, cel putin in Asia, unde abonamentele de date sunt ieftine si acoperirea este foarte buna, powerbank-urile sunt produse foarte la moda si poti vedea foarte multi utilizatori ai acestor device-uri in metrou, pe strada sau la restaurant. Lucrand in domeniul IT este evident ca am devenit si eu de multa vreme un utilizator al acestui tip de produse si nu plec in nici o calatorie fara credinciosul meu Antec 6000. Ei bine, spre deosebire de brand-uri consacrate care produc si powerbank-uri, nu cu mult timp in urma am fost abordat de o companie specializata in asa ceva, mai precis GOTTA.

GOTTA este o companie taiwaneza care produce powerbank-uri, solutii audio si solutii de stocare, dar noua ne-au atras atentia doua produse din portofoliul lor, mai precis GOTTA PowerGO si GOTTA Boost 4500. PowerGo este o combinatie intre un powerbank de 3600 mAh si o boxa externa in timp ce Boost 4500 este un powerbank de 4500 mAh care poate incarca doua device-uri simultan. Suna interesant? Hai sa vedem…
Intro

Comentarii

8 comentarii la: Gotta PowerGo & Gotta Boost 4500

 1. Gigi a scris pe:

  Și preț? Asta nu ai specificat. Ceva aproximativ. Și cum stau cu garanția. Ms.

 2. Andrei a scris pe:

  Eu ma indoiesc ca powerbank-urile astea o sa prinda…ce telefon sa ai si cat sa il folosesti astfel incat sa ii termini bateria in cele 8-10 ore cat stai plecat de acasa de dim pana seara?

 3. Gigi a scris pe:

  Crede-mă ca se poate. Eu lucrez în ture de cate 12 ore și cu transportul se fac 16 de când plec de acasă. Și de multe ori nu ai priza pe unde plec. Nu tine bateria 16 ore. Fluctuează semnalul, netul mănâncă iar f multa baterie, mai și vorbești, se duce.

 4. Doru a scris pe:

  Salut!

  Mi-ar fi placut o comparaţie mai exactă când vine vorba de capacitate de încărcare de exemplu. Pentru a-mi face o idee cât mai precisă ar fi trebuit să aflu din review dacă încărcarea telefonului s-a făcut cu el in standby sau în timpul lucrului sau peste noapte…

  Cu stimă!

 5. Monstru Post author a scris pe:

  Doru – in principiu powerbank-urile sunt facute pentru a incarca telefonul in timp ce il utilizezi sau cand il lasi cateva minute in stand-by. Peste noapte deobicei ai acces la reteaua electrica. In acest caz l-am incarcat in stand-by.

 6. Alex a scris pe:

  Doru- I am glad that someone talking about the products here.
  As Boost 4500, it can charge your smartphone at least 3~4 times.
  The rated output is [email protected] (22.5Wh)
  Compare with other same power bank, our power bank is more efficiency.
  Sorry I can not read Romanian, so I just can use “Google translate” to try to understand what you are
  talking about….

  Mă bucur că cineva vorbind despre produsele aici.
  Ca Boost 4500, se poate încărca telefonul smartphone cel puțin 3 ~ 4 ori.
  Puterea nominală este 4500mAh @ 5V (22.5Wh)
  Compara cu alte bănci aceeași putere, banca noastră putere este mult mai eficienta.
  Îmi pare rău că nu pot citi română, așa că doar pot folosi “Google traduce” pentru a încerca să înțelegem ce este
  vorbesc despre ….

 7. Monstru Post author a scris pe:

  Hi Alex,

  He was saying that he would have wanted to see a direct comparison with other powerbanks. But since this was not a round-up… :)

 8. Alex a scris pe:

  Hi Monstru,

  Thanks for your explain.
  Ya, of course if there have comparison will be better…..

Lasa-ne un comentariu: