lab501.ro

Fnatic Gear DUEL – Modular Gaming Headset

Scris de: , in categoria: Gadget, Periferice, in 13 January, 2017.

Fnatic Gear DUEL

 
Cu siguranta numele Fnatic Gear nu mai reprezinta o noutate pentru cititorii LAB501. In primul rand pentru ca este vorba despre seria de periferice utilizata de membrii echipei eSports Fnatic, in al doilea rand pentru ca v-am povestit deja despre Rush, Flick si Focus aici si despre Clutch aici si in al treilea rand pentru ca forumistii LAB501 au avut ocazia sa testeze perifericele pe viu in cadrul workshop-ului organizat impreuna cu evoMAG si Fnatic Gear.

Drept urmare stiti deja ca discutam despre periferice gandite pentru eSports, elementele distinctive fiind designul sobru si accentul pus pe utilitate, nu aspect. Ei bine, daca in momentul in care am pus mana prima data pe Flick am exclamat “wow”, eleganta design-ului minimalist fiind continuata in mod fericit de senzatia produsa in timpul utilizarii, in momentul in care am vazut pentru prima data headset-ul Fnatic Gear DUEL (in Iunie anul trecut, in Taiwan), am exclamat imediat aiaiai!!!

Nu, nu pentru ca m-as fi lovit sau pentru ca m-a speriat design-ul – nimic nu s-a schimbat la acest capitol – ci pentru ca am recunoscut modelul TMA-2 al producatorului danez AIAIAI. Nu ati auzit de AIAIAI? Nu ma mir, deoarece producatorul danez de casti se adreseaza in general DJ-ilor, tehnicienilor audio sau celor care au legatura cu aceste domenii. In fond, bazele companiei au fost puse pe acoperisul unui club din Copenhaga in urma cu aproape 12 ani.

AIAIAI au ajuns in atentia publicului larg in 2011, cand au lansat seria de casti modulare TMA-1, dar si la inceputul lui 2015, cand au pus la punct un dispozitiv cu ajutorul caruia miscarile din posterior ale unei dansatoare au putut fi transformate in beat-uri. In primavara lui 2015 vedeau lumina zilei AIAIAI TMA-2, model pe care se bazeaza de altfel headset-ul Fnatic Gear DUEL, testat de noi astazi.

 
intro

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: