lab501.ro

Evolio eReader EvoBook

Scris de: , in categoria: Gadget, in 17 February, 2011.

Concluzii

Deși configurația hardware mi s-a părut cât se poate de bună pentru un eReader, timpul în care se deschide e destul de lung. Căutarea și luarea de notițe se poate dovedi o activitate oarecum frustrantă în timp deoarece singura modalitate de a introduce text este cu ajutorul butoanelor de pe partea dreaptă a ecranului, fiecare buton având trei litere asignate, exact ca la telefoanele mobile.

În cazul fișierelor PDF vizualizarea acestora se poate dovedi dificilă uneori. De cele mai multe ori o combinație între orientarea în pagină și mărimea fontului poate rezolva majoritatea problemelor de afișare avute cu PDF-urile, însă, probabil cea mai bună soluție este convertirea acestora în formatul EPUB cu ajutorul software-ului disponibil pe Internet (de exemplu, Calibre). O altă problemă ce se poate dovedi enervantă uneori este dată de un mic zgomot, un bâzâit mai exact (probabil de la procesor) care apare de fiecare dată când accesăm o carte, un meniu sau dăm o pagină. Din fericire, sunetul e destul de slab perceptibil și nu durează decât câteva secunde.

Totuși, aceste mici probleme pot fi trecute cu vederea dacă ne gândim la prețul la care se află pe piață EvoBook-ul și anume 600 de lei și la pachetul oferit care este destul de atractiv (42 de cărți, husă, voucher de 50 de lei). În aceste condiții EvoBook este un produs ce merită luat în considerare de pasionații de lectură. Produsul poate fi găsit la eMAG, Humanitas și Evolio.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: