lab501.ro

Evolio eReader EvoBook

Scris de: , in categoria: Gadget, in 17 February, 2011.

Unboxing și construcție

Cutia în care este livrat arată destul de bine, fără a ieși în evidență prin nimic. După deschiderea cutiei, înlăturăm materialul de protecție (destul de gros) și găsim eReaderul într-o folie de plastic precum și certificatul de garanție și manualul.

Sub eReader avem o pereche de căști cât se poate de banale, cablul USB-mini USB care se poate conecta și la încărcător, prezent de asemenea, și o husă în care poate fi așezat eReaderul pentru o mai bună protecție și ergonomie. Cu toate că husa nu strălucește în nicio privință (nici ca material, nici ca design) este o surpriză plăcută includerea sa în pachet. De asemenea, folosirea cablului USB-mini USB atât pentru date cât și pentru încărcare este un lucru cât se poate de bun.

eReaderul propriu-zis are o carcasă din plastic, pe partea din față de culoare albă și gri (de jur împrejurul ecranului), iar pe partea din spate gri complet, plasticul folosit aici având o textura ușor cauciucată pentru o ergonomie mai bună. Butoanele se apasă destul de greu, atât cele din partea stângă responsabile cu răsfoirea paginilor cât și cele din dreapta, responsabile cu toate celelalte funcții. Ecranul este de bună calitate, textul este lizibil, contrastul bun, chiar și când avem lumină directă pe ecran, practic, simulează foarte bine o pagină de carte fizică. Singura problemă, la fel ca și în cazul unei cărți, este că trebuie să avem o sursă de lumină pentru a putea citi.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: