lab501.ro

Belkin N750 DB

Scris de: , in categoria: Gadget, Retelistica, in 30 July, 2012.

Popularizarea device-urilor mobile a facut ca router-ele wireless sa fie un accesoriu nelipsit in orice casa sau birou din prezent. Si cum Next este interesat in primul rand de acest tip de dispozitive, ne-am gandit ca router-ele wireless ar trebui sa aiba si ele un loc in suita de produse pe care le testam.

Belkin este un producator care se ocupa de aceasta categorie de produse de ceva timp. Pentru 2012 strategia companiei americane pe partea de dispozitive wireless este integrarea router-elor si a accesoriilor wireless in case moderne, unde accentul pus pe multimedia este foarte pregnant. Pentru asta avem nevoie de produse robuste, elegante, extrem de performante si nu in ultimul rand usor de configurat sau utilizat.

Urmarind aceste coordonate avem un line-up unitar de router-e dupa cum urmeaza:

Vom discuta astazi despre N750 DB, un router care se situeaza fix in mijlocul seriei de produse Belkin. Fiind astfel pozitionat N750B are cel mai greu rol de indeplinit dintre toate modelele pentru ca trebuie sa ofere o performanta cat mai buna alaturi de o serie cat mai mare de feature-uri pentru pretul cerut. Este router-ul care va tine in spate vanzarile, fiind produsul care ar trebui sa ofere cel mai bun compromis. Daca reuseste asta sau nu vom vedea la finalul review-ului de astazi.

Dar destula vorbarie. Hai sa intram in paine si sa-l testam pe N750DB.

Comentarii

Un comentariu la: Belkin N750 DB

  1. Claudiu a scris pe:

    Cred ca ar fi fost util si un test de viteza cu doar cate un aparat conectat pe rand in cele 5 puncte. Sa inteleg ca viteza maxima de download atinsa a fost de 51 Mbps? Ah, si alt test util ar fi fost diferentiat pe banda de 2.4 Ghz vs banda de 5, daca tot e dual band.

Lasa-ne un comentariu: