lab501.ro

Antec Pulse – Bluetooth Headset Review

Scris de: , in categoria: Gadget, in 20 January, 2014.

Antec Pulse

 

Dupa o pauza destul de lunga, imi revine onoarea de a publica primul articol din acest an pe NEXT. Un review pe care ar fi trebuit sa-l scriu de altfel la sfarsitul lunii decembrie, insa, la fel ca autoritatile romane iarna, si eu am fost luat pe nepregatite de inceperea sarbatorilor. Prin urmare, in fac autocritica… si ma apuc de treaba. Acestea fiind zise, in paginile urmatoare vom discuta despre Pulse, un headset bluetooth din gama de produse Antec Mobile Products sau pe scurt: a.m.p.

Inainte de a trece mai departe la prezentarea design-ului, ar trebui sa mentionez principalele specificatii. Antec Pulse foloseste pentru receptia audio standardul Bluetooth 3.0 si are suport pentru SBC (standard in VoIP) si apt-X (codec audio). Raza wireless este de pana la 10 metri iar autonomia de pana la 8 ore este asigurata de un acumulator Li-Polymer. Dimensiunile difuzoarelor sunt de 40mm, raspunsul in frecventa este situat intre 20Hz~20KHz si greutatea headset-ului este de doar 180g. Fiind vorba despre un headset avem si un microfon in casca dreapta si suport pentru diferite tipuri de profile: Advanced Audio Distribution Profile (A2DP), Audio/Video Remote Control Profile (AVRCP), Hands-Free Profile (HFP), Headset Profile (HSP).

Cu alte cuvinte, Antec Pulse poate fi utilizat cu orice device care are o conexiune Bluetooth (inclusiv cu iPhone-uri), iar in cazul smartphone-urilor poate fi utilizat si pentru a raspunde la apeluri. Daca e nevoie Pulse poate fi folosit si in modul ‘pasiv’, adica poate fi conectat direct la un port audio standard de 3.5mm.

antec-pulse-17

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: