lab501.ro

ADATA DashDrive Air AE400 Review

Scris de: , in categoria: Gadget, in 15 March, 2013.

ADATA DashDrive Air AE400

 

Dintotdeauna am fost atrasi de tot felul de gandget-uri, ba chiar am testat cateva si pe LAB501, insa, fie vorba intre noi, acestea se simteau cam stinghere printre placi video monstruoase si azot lichid. Odata cu lansarea NEXT-ului insa, gadget-urile si-au gasit un loc firesc printre articolele noastre, ca doar nu o sa testam doar smartphone-uri, notebook-uri si tablete.

Prin urmare, am testat pana acum cateva gadget-uri interesante si utile as zice eu, iar astazi a venit momentul sa discutam despre un alt gadget util si interesant, mai precis ADATA DashDrive Air AE400, despre care v-am povestit de altfel si de la CeBIT.

Cred ca nu mai reprezinta pentru nimeni o noutate faptul ca marii producatori de hardware au inceput in ultimii ani sa se orienteze spre tot felul de gadget-uri, in incercarea de a oferi o gama cat mai larga de optiuni consumatorilor, pe de o parte, respectiv de a amortiza oarecum faptul ca piata hardware este intr-o usoara scadere din punct de vedere al veniturilor. Prin urmare, am vazut playere TV de la AC Ryan, boxe bluetooth de la Antec, mousi de la Corsair, iar astazi a venit momentul sa vedem ceva similar de la ADATA.

Al doilea producator de memorii din lume dupa Kingston, ADATA intra pe piata gadget-urilor cu un produs care are o stransa legatura cu produsele lor traditionale – mai precis memoriile, cardurile de memorie si hard-disk-urile externe. Astfel, Air AE400 este un briceag elvetian, care indeplineste mai multe functii. Power bank, acces point, card-reader, shared storage – toate acestea fac parte din fisa postului pentru Air AE400. Prin urmare, haideti sa trecem la specificatii si sa vedem despre ce vorbim mai exact.

AE400-03

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: