lab501.ro

Prezentare – SJCAM Accessory Storage Bag & 12pcs Action Camera Accessory Kit

Scris de: , in categoria: Foto, Gadget, in 28 February, 2019.

SJCAM Accessory Storage Bag

 
Motiv pentru care, unele dintre aceste accesorii sunt la mare cautare, fiind comercializate in Romania de magazine binecunoscute. Un bun exemplu in acest sens este SJCAM Accessory Storage Bag, comercializata in Romania si prin eMAG marketplace, dub denumirea SJCAM Protective Case Medium , pentru 49 RON, respectiv pe Gearbest, pentru 5.36 USD, la care se adauga 0.02 USD pentru serviciu postal fara tracking, sau 2.05 USD pentru serviciu postal cu tracking. Daca optam pentru a doua varianta, produsul costa 7.41 USD (adica 31 RON) si ajunge la oficiul postal dedicat in aproximativ 28 de zile.

In cazul meu, de exemplu, produsul a fost expediat pe 28 Ianuarie, a intrat in tara pe 16 Februarie si l-am ridicat pe 26 Februarie. Fiind vorba despre un produs a carui valoare este mai mica de 10 USD, in acest caz nu se percep taxe vamale (TVA). Desigur, diferenta intre 31 si 49 RON nu justifica timpul de asteptare din punctul meu de vedere si daca as fi avut nevoie de produs l-as fi achizitionat din Romania. Insa avantajul magazinelor online din China este acela ca oferta este aproape nelimitata, fiind disponibile o serie intreaga de produse care nu sunt comercializate in tara noastra (diverse accesorii mai putin cunoscute, diverse tipuri de pachete de acesorii, s.a.m.d.). Acum, haideti sa vedem cum arata acest produs, disponibil atat pe Gearbest, cat si pe eMAG marketplace.

SJCAM Accessory Storage Bag este o geanta de transport pentru GoPro, de mici dimensiuni, in care incap camera, acumulatori, prinderi, card-uri si cabluri. Exteriorul rigid este rezistent, suficient ca sa putem purta geanta intr-un rucsac, impreuna cu alte electronice, fara sa ne facem griji ca va pati ceva camera. Interiorul este impartit in doua – compartimentul principal, echipat cu un burete care fixeaza camera in pozitie, respectiv capacul, dotat cu o plasa in care putem cara cabluri, prinderi, s.a.m.d.

Personal as fi apreciat un alt tip de compartimentare, in care sa putem transporta camera si incarcatorul pentru doi acumulatori. De asemenea, buretele nu are aceleasi proprietati ca si umplutura clasica din spuma, insa utilizarea sa in aceasta gama de pret este fireasca. Per total, daca aveti un GoPro si vreti sa ii asigurati un minim de protectie in timpul transportului, indiferent daca folositi Gearbest sau eMAG, SJCAM Accessory Storage Bag este o solutie foarte accesibila si practica.

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – SJCAM Accessory Storage Bag & 12pcs Action Camera Accessory Kit

  1. Tarcau Dragos a scris pe:

    Urmaresc cativa vlogeri de calatorie care folosesc Gopro pentru filmari normale nu in activitati sportive, deci acel stick ar fi suficient pentru ei.

Lasa-ne un comentariu: