lab501.ro

Prezentare – SJCAM Accessory Storage Bag & 12pcs Action Camera Accessory Kit

Scris de: , in categoria: Foto, Gadget, in 28 February, 2019.

SJCAM

 
Imi amintesc cu drag de zilele de glorie ale CeBIT-ului, cand invadam Hanovra cu o echipa de 4 editori, in cautarea celor mai interesante stiri din domeniu. Intotdeuna, pe langa stand-urile impresionante ale marilor companii, exista zeci de stand-uri mai mici, iar pe langa acestea, la marginea unei hale, pe un culoar intins si aglomerat, puteai gasi sute de mini stand-uri de la companii chinezesti care incercau sa convinga importatorii cu o multitudine de produse, mai mult sau mai putin comune, mai mult sau mai putin calitative.

Majoritatea colegilor mei nici nu ajungeau in zona respectiva, in fond, era destul de greu sa navighezi printre zeci de producatori de huse de telefon si acumulatori pentru tigari electronice, in incercarea de a gasi ceva interesant. Personal, intotdeuna am fost de parere ca intre zeci sau sute de lucruri neinteresante se pot ascunde adevarate surprize, motiv pentru care am acordat intotdeuna atentie si stand-urilor mici, indiferent daca discutam despre ultimele CeBIT-uri, despre Computex, ba chiar si despre ultimul CERF, care a avut de asemenea o astfel de zona dedicata micilor producatori chinezi.

Si uneori, eforturile noastre au fost raspandite si chiar am gasit ceva interesant. Asa i-am cunoscut pe coreeni de la Nofen, asa am dat de Afox sau Sparkle si alte brand-uri mai putin cunoscute ale caror produse au fost testate de noi de-a lungul timpului.

Anii au trecut, iar noi avem acum din ce in ce mai putin timp, inclusiv in cazul Computex-ului, unde avem programul incarcat pana la refuz in fiecare zi. Un lucru insa a ramas la fel si anume deschiderea noastra catre brand-uri sau gadget-uri mai putin cunoscute, pe care le prezentam din cand in cand in paginile noastre. Doar ca de aceasta data nu mai cautam noi producatorii prin diverse colturi ale evenimentelor de profil, ci ne cauta ei pe mail. Desigur, nu dam curs chiar oricarei propuneri, pentru ca exista si produse care chiar nu au legatura cu domeniul nostru de activitate, sau care nu ne inspira incredere.

Dar chiar si asa, daca stam sa cautam prin articolele publicate, probabil ca suntem unul dintre site-urile cu un numar ridicat de brand-uri mai putin cunoscute, ca sa nu spun complet anonime. Iar unele dintre aceste produse vin de la magazine mai putin cunoscute din China, cum ar fi Gearbest, un magazin cu care am mai colaborat in trecut, pentru review-ul unei tastaturi mecanice accesibile.

Ei bine, cei de la Gearbest ne-au contactat din nou (sau mai bine zis am avut timp din nou sa ne ocupam de produse din oferta lor), iar de aceasta data am ales doua categorii de produse pentru analiza. Un SSD ieftin pentru LAB501, respectiv o serie de accesorii pentru GoPro pentru NEXT. Stiu, suna trivial, insa accesoriile pentru GoPro sunt exact una dintre acele categorii unde produsele chinezesti se afla la mare cautare, pentru ca unele dintre ele nu difera foarte mult de cele originale, pentru ca altele nu exista in oferta producatorului american si pentru ca, desigur, pachetele cu accesorii produse in China sunt semnificativ mai ieftine decat ceea ce gasim pe site-ul GoPro.

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – SJCAM Accessory Storage Bag & 12pcs Action Camera Accessory Kit

  1. Tarcau Dragos a scris pe:

    Urmaresc cativa vlogeri de calatorie care folosesc Gopro pentru filmari normale nu in activitati sportive, deci acel stick ar fi suficient pentru ei.

Lasa-ne un comentariu: