lab501.ro

Review – SilverStone UC-01 5 Port USB charger

Scris de: , in categoria: Editorial, in 19 April, 2017.

Concluzii

 
Am utilizat SilverStone UC-01 timp de o saptamana, pentru a incarca mai multe smartphone-uri simultan si pot sa spun ca este o alternativa destul de comoda, spre deosebire de utilizarea a 4-5 adaptoare la priza in acelasi timp. In cazul modelelor dotate cu chipset MediaTek sau Qualcomm timpul de incarcare este acelasi ca si in cazul utilizarii adaptorului inclus in pachet, insa, din pacate, in cazul Samsung-urilor dotate cu chipset Exynos lucrurile nu stau chiar asa, timpul de incarcare fiind mai mare. Astfel, in loc de ~1h30min, timpul necesar pentru incarcarea de la 5% la 100% utilizand incarcatorul din pachet, utilizand SilverStone UC-01 operatiunea a durat 2h21min.

Nu este un capat de tara, procesul de incarcare fiind in continuare destul de rapid, iar in cazul incarcarii peste noapte acest lucru nu conteaza. Totusi, Poqwer IQ nu este compatibil cu Fast Charge-ul celor de la Samsung, iar asta reprezinta un dezavantaj din punctul meu de vedere.

Per total, SilverStone UC-01 este un accesoriu util si accesibil (~120 RON), mai ales in cazul in care calatoriti des. Prin urmare, daca utilizati zilnic 1-2 smartphone-uri, o tableta si o camera foto sau o camera de actiune, puteti lua in calcul si achizitia unui astfel de adaptor, pentru a incarca toate dispozitivele simultan.

 

Comentarii

5 comentarii la: Review – SilverStone UC-01 5 Port USB charger

 1. Bobby a scris pe:

  OEM Anker ? Cel putin la design seamana 100%.

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Posibil

 3. kobro a scris pe:

  Confirm calitatile charger-ului, il am de circa 2 luni ;).

 4. Tarcau Dragos a scris pe:

  Am ceva similar de la Avantree de 9,6A. E mai puternic si a fost mai ieftin. Un gadget foarte util cand ai o singura priza si mai multe deviceuri de incarcat. Singurul dezavantaj e ca nu are prelungitor,e direct pe priza

 5. Monstru Post author a scris pe:

  Pentru ca este un gadget interesant cred ca voi prezenta si variante de la alti producatori in curand :)

Lasa-ne un comentariu: