lab501.ro

Review – SilverStone UC-01 5 Port USB charger

Scris de: , in categoria: Editorial, in 19 April, 2017.

SilverStone UC-01

 
V-am povestit de mai multe ori despre dispozitive a caror utilitate nu o constientizam decat in momentul in care le incercam pentru prima oara. Un astfel de dispozitiv este SilverStone UC-01, un simplu incarcator la priza, dotat cu 5 porturi USB. Stiu, nu suna palpitant, dar de cate ori nu am avut nevoie de un prelungitor dotat cu triplu stecher pentru ca nu puteam incarca toate dispozitivele mobile in acelasi timp? Sau, in cazul calatorilor, de cate ori nu ne-am gandit sa luam dupa noi un astfel de prelungitor intr-o tara in care aveam nevoie de un adaptor la priza?

Mie personal mi-a trecut de mai multe ori prin cap idea asta, mai ales in tari ca Statele Unite ale Americii sau Marea Britanie. Adevarul este ca majoritatea aparatelor pe care le vom avea la noi se incarca de la un adaptor in care intra un cablu USB, in special telefoanele sau tabletele. Si cum eu calatoresc de obicei cu 3 smartphone-uri (unul pentru SIM-urile de acasa, unul pentru SIM-ul local si unul de rezerva), m-am lovit de mai multe ori de problema asta.

Nu… nu spuneti dual-SIM, pentru ca utilizez asa ceva, am doua SIM-uri din Romania si oricum este de preferat sa utilizezi un alt smartphone pentru SIM-ul local pentru simplul motiv ca vei tine in cele mai multe cazuri datele si serviciile de locatie deschise in marea majoritate a timpului. Daca ar fi si dual-SIM, acumulatorul s-ar descarca in jumatate de zi.

Drept urmare, ajungem in situatia in care calatorim intr-o tara cu un alt tip de priza, avem 3-4 dispozitive de incarcat peste noapte si un singur adaptor la priza. Da, in cazul majoritatii hotelurilor de 5 stele vom gasi si prize de tip european. Dar poate nu stam intotdeuna in hoteluri de 5 stele. Ei bine, acela este momentul in care un adaptor ca SilverStone UC-01 isi poate dovedi pe deplin utilitatea.

 

Comentarii

5 comentarii la: Review – SilverStone UC-01 5 Port USB charger

 1. Bobby a scris pe:

  OEM Anker ? Cel putin la design seamana 100%.

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Posibil

 3. kobro a scris pe:

  Confirm calitatile charger-ului, il am de circa 2 luni ;).

 4. Tarcau Dragos a scris pe:

  Am ceva similar de la Avantree de 9,6A. E mai puternic si a fost mai ieftin. Un gadget foarte util cand ai o singura priza si mai multe deviceuri de incarcat. Singurul dezavantaj e ca nu are prelungitor,e direct pe priza

 5. Monstru Post author a scris pe:

  Pentru ca este un gadget interesant cred ca voi prezenta si variante de la alti producatori in curand :)

Lasa-ne un comentariu: