lab501.ro

iLike IT – HTC One M8 si Samsung Galaxy S5 la ProTV

Scris de: , in categoria: Stiri, in 29 March, 2014.

iLike S5 & M8

 
In cadrul emisiunii iLike IT din data de 29 Martie am stat de vorba cu George Buhnici, Marian Andrei (ProTV) si Andrei Girbea (Giz.ro) despre cele mai interesante smartphone-uri ale momentului, mai precis varful de gama Apple (iPhone 5S), varful de gama Sony Xperia Z2, accesibilul LG Optimus G2 si nu in ultimul rand cele mai noi aparitii, Samsung Galaxy S5 si HTC One M8.

Pe parcursul emisiunii am atins subiecte precum constructia smartphone-urilor, performantele camerelor foto si in final fiecare participant la emisiune si-a exprimat punctul de vedere legat de cele mai recomandate telefoane pentru inceputul anului 2014.

Preferatii lui Andrei au fost iPhone 5s si Galaxy Note 3, Marian a mers pe mana celor de la Sony (Xperia Z2) in timp ce George s-a aratat incantat de iPhone 5S si Galaxy S5. Din punctul meu de vedere, iPhone 5s se adreseaza celor care vor un terminal foarte compact, rapid si elegant, LG Optimus G2 are probabil cel mai bun raport calitate/pret dintre flagship-urile prezentate astazi, iar HTC One M8 este varful de gama care imbina probabil cel mai bine design-ul, calitatea constructiei si performanta.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: