lab501.ro

Castigatorul concursului TP-Link NR4 este…

Scris de: , in categoria: Stiri, in 4 November, 2013.

Dupa cum bine stiti, pe 2 Octombrie am demarat o serie de 4 concursuri organizate impreuna cu prietenii de la TP-Link. Primul concurs a avut ca premiu un set TP-Link AV200 Nano – Powerline Adaptor. In acest concurs s-au inscris nu mai putin de 110 participanti, iar castigatorul a fost domnul Baghi.

Cel de-al doilea concurs a avut ca premiu un TP-Link TL-WR710N – Mini Wireless Router, iar participantii au fost 92 la numar. De aceasta data, majoritatea comentariilor au fost corecte, prin urmare cei de la TP-Link au extras castigatorul folosind Random.org. Emil Alexandru Barb, autorul comentariului cu numarul 20, este fericitul castigator al celui de-a doilea concurs LAB501 & TP-Link !!!

Nu cu mult timp in urma s-a incheiat concursul cu numarul 3, in cadrul caruia am oferit un TP-Link N600 TL-WDR3600 Wireless Router. Si de aceasta data cei de la TP-Link au extras castigatorul folosind Random.org, dintr-un total de 157 de inscrisi. Sansa i-a suras de aceasta data autorului comentariului cu numarul 102, adica alex.

Ei bine, Miercuri s-a incheiat concursul cu nr 4, unde puteati castiga un router portabil TP-Link TL-MR3040 – 3G/4G WiFi. Astazi am organizat extragerea fericitului castigator. Mai intai am ales concursul din cadrul caruia am efectuat tragerea la sorti, apoi am extras fericitul castigator folosind Random.org. Acesta este Stefan Todea si il felicitam pe aceasta cale!!!

Felicitari si voua, tuturor celor care ati fost alaturi de noi pe parcursul lunii Octombrie, felicitari si celor de la TP-Link pentru implicare si ne vedem la urmatoarele concursuri!!! De asemenea, v-as invita sa mai aruncati cate o privire asupra sectiunii de comentarii a primului concurs, deoarece cei de la TP-Link au raspuns acolo observatiilor voastre.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: