lab501.ro

E-Boda Intelligence I100 vs Vonino Onyx Z

Scris de: , in categoria: Tablete, in 17 July, 2014.

E-Boda Intelligence I100 vs Vonino Onyx Z

 

In ultimul review scris de mine am mentionat ca vor urma si alte produse Vonino la review iar in acest articol mi-am propus sa vorbesc despre Onyx Z, o tableta 3G entry-level de 7″. Intamplator si cei de la E-Boda mi-au trimis o tableta de 7″ astfel ca am decis sa includ ambele produse intr-un singur articol. Nu este un versus propriu-zis deoarece exista o diferenta destul de mare de pret intre cele doua tablete, mai exact Onyx Z costa 460 de lei iar tableta E-Boda costa 330 de lei. Diferenta de pret dintre cele doua tableta este datorata modulului 3G prezent pe tableta Vonino.

Chiar daca exista aceasta diferenta de pret, putem sa comparam performantele celor doua tablete care apartin totusi aceleiasi game de produse (tablete de 7″) si care se adreseaza aceluiasi public tinta (entry-level/buget).

De fiecare data cand testam produse entry-level trebuie sa stabilim cat mai corect etalonul folosit. Nu ar fi corect sa judecam produsele entry-level prin compararea lor cu produsele mainstream sau high-end. Astfel, am sa folosesc ca etalon tableta Acer Iconia B1-721 (7″, 280 lei) testata la inceputul acestui an de colegul meu Monstru. Asadar, continuam pe pagina urmatoare cu detalierea specificatiilor celor doua tablete.

Vonino-Onyx-Z- 21

Comentarii

3 comentarii la: E-Boda Intelligence I100 vs Vonino Onyx Z

  1. Mihai a scris pe:

    “Acer Iconia B1-721 (7″, 280 lei)” eu ma gasit-o pe unele site-uri la ~580 lei!

  2. Sunt cel putin 5 variante de b1-721…

  3. Mini a scris pe:

    Foarte tare comparatia!Eu vreau sa achizitionez tableta E-Boda I200,dar negasind mai deloc reviewuri pe net pentru ea am zis sa ma uit la modelul mai vechi ‘i100’ si sa’mi fac o idee despre I200 pentru ca vad ca nu e mare diferenta intre ele.

Lasa-ne un comentariu: