lab501.ro

Samsung SmartTV: LED ES8000, ES7000 si Plasma TV E8000

Scris de: , in categoria: Stiri, in 26 April, 2012.

Samsung Electronics Romania aduce pe piata autohtona noua serie de televizoare Smart TV, cu LED si Plasma. Smart Interaction este o platforma intuitiva, bazata pe comenzile Motion Control, Voice Control si Face Recognition, menita sa compleze functiile telecomenzii. Aceasta functie schimba modul in care cei de acasa controleaza experientele de divertisment prin intermediul televizorului, oferind un plus de comoditate si de interactivitate.

Astfel, printr-o simpla comanda vocala sau printr-un simplu gest, utilizatorii vor putea porni si opri televizorul, activa aplicatii sau naviga pe Internet. De asemenea, cu un gest al mainii, pot fi cautate si selectate link-uri sau diverse tipuri de continut prin intermediul broswerului web.

Cu ajutorul Smart Content utilizatorii vor putea impartasi fotografii si momentele speciale cu familia direct pe televizor, intr-un cloud pentru dispozitive inteligente, sau accesa continut educational pentru copii. In plus, Samsung Apps si Samsung Media Hub ofera acces la cea mai mare oferta de filme, show-uri TV si clipuri video.

Aplicatia Samsung AllShare Play vine cu o noua versiune in 2012, care le permite utilizatorilor sa incarce si sa impartaseasca continut cu ajutorul dispozitivele compatibile – smartphone-uri, tablete, camere si computere – si in afara casei. Utilizatorii vor putea rula simultan 2 aplicatii in cadrul Smart Hub si sa navigheze pe Internet cu ajutorul mai multor tab-uri, datorita noului procesor dual-core.

Gama de televizoare Smart LED si Plasma din 2012 suporta, de asemenea, conectarea wireless la anumite tastaturi si mausi, facand navigarea si accesarea de continut mai simple ca niciodata.

Samsung ES8000 si ES7000 ofera imagini mai clare atat in 2D, cat si in 3D, functia Micro Dimming de pe modelul ES7000 si Micro Dimming Ultimate de pe ES8000 permitandu-le utilizatorilor sa se bucure de culori mai intense. Panoul Real Black Pro, de care dispune PSE8000, imbina inovatiile din structura panoului cu plasma cu imbunatatirile in materie de software. Astfel, negrul devine mai intens, culorile devin mai vibrante, oferind o inalta calitate a imaginii. Nivelul de negru este imbunatatit, creand o experienta de vizionare cinematografica.

ES8000 si ES7000 sunt echipate cu rama ultra subtire de 5 mm, in timp ce Plasma TV E8000, cel mai performant televizor cu plasma creat de Samsung, imbina o noua rama de Titan negru cu tehnologia imbunatatita a display-ului. De asemenea, E8000 dispune de un profil subtire, de 38 mm, si de rama ultra subtire Samsung Plasma +1, ambele tehnologii contribuind la dimensiunea generoasa a ecranului, fara a compromite dimensiunile televizorului.

Noua serie de Smart TV de la Samsung este disponibila in Romania incepand cu aceasta luna. Pretul mediu pentru plasma E8000 variaza de la 7.699 (51 de inchi) la 13.999 ron (64 de inchi). In cazul modelelor LED ES8000, pretul recomandat variaza de la 7.499 ron (40 de inchi) la 12.999 ron (55 inchi), iar pentru LED ES7000 preturile variaza de la 6.999 ron (40 de inchi) la 11.999 (55 de inchi).

Comentarii

4 comentarii la: Samsung SmartTV: LED ES8000, ES7000 si Plasma TV E8000

  1. Samsung ES8000, mai degraba l-as numi all in one pc-tv:) Cred ca singurul lucru care ii lipseste este un slim bluray reader. Poate la urmatoarea generatie. Sau poate nu, ca ai destule posibilitati pentru a urmari material HD. Oricum Samsung cred ca este acum nr 1 la capitolul Smart TV. Oare ce mai pot aduce in plus Sony, Panasonic sau LG?

  2. George Grigorita Post author a scris pe:

    Pentru mine e mai importanta calitatea imaginii, abia apoi imi pun problema cat de ‘smart’ este sau nu TV-ul. Iar daca vorbim de calitatea imaginii, la Samsung se mai pot imbunatatii panel-urile / tehnologiile folosite.

  3. Pai despre calitatea imaginii nu pot sa ma pronunt atat timp cat nu am vazut noul ES8000 pe ,,viu”, dar pot spune ca Panasonic TXP55VT50 Plasma TV m-a lasat masca din acest punct de vedere. Cred totusi ca viitorul va fi OLED, daca se va ieftini aceasta tehnologie.

  4. George Grigorita Post author a scris pe:

    La evenimentele de lansare a noii game de Smart TV-uri (atat Samsung cat si Panasonic) le-am vazut pe viu si pot sa spun ca si eu am ramas foarte placut impresionat de calitatea TV-urilor Panasonic cu plasma.

    Se lucreaza si la OLED, zvonistica zice ca ar fi ‘dupa colt’, dar ramane de vazut.

Lasa-ne un comentariu: