lab501.ro

Samsung NX1000, NX210, NX20

Scris de: , in categoria: Stiri, in 19 April, 2012.

 

Samsung anunta noi modele in seria NX, cele trei noi camere cu sistem compact (CSC) – NX1000, NX210 si NX20 aduc ca noutate pentru acest segment, conectivitatea Wi-Fi. Astfel imaginile pot fi captate, stocate si partajate direct din camera.

Noile modele din seria NX reprezinta viitorul tehnologiei CSC: camere SMART cu conectivitate Wi-Fi integrata ce permit utilizatorilor sa se conecteze la retele wireless fara carduri sau dispozitive aditionale.

Ca dotare standard, toate cele trei modelele NX dispun de un senzor APS-C CMOS de 20,3 Megapixeli, dezvoltat de catre Samsung. Acestea sunt, de asemenea, complet compatibile cu sistemul unic i-Function al seriei NX, ce permite utilizatorilor sa controleze parametrii obiectivelor, ajustand imaginea fara a muta pozitia aparatului fata de subiect. Prin intermediul celor noua obiective si accesorii profesionale, ecosistemul NX asigura captarea unor imagini de inalta calitate, indiferent de expertiza sau interesul fotografic ale utilizatorului.

NX1000 este disponibil in culorile alb, negru, sau roz, iar aparatul beneficiaza de tehnologii precum Smart Auto 2.0, sau Smart Link Hot Key.

 

 

 

NX210 urmeaza aceeasi linie de design care a consacrat modelele NX, avand un finisaj metalic premium. La fel ca predecesorul sau – NX200, noul model este echipat cu un ecran AMOLED de 3″, pentru afisarea imaginilor si filmarilor Full HD la o rezolutie clara. Oferind acces facil la functiile Wi-Fi, in timp ce, cu ajutorul Samsung Mobile Link, utilizatorii pot conecta camera NX210 la televizoarele dotate cu o conexiune Internet, prin wireless.

 

 

NX20 este alegerea ideala atat pentru fotografii amatori, cat si pentru profesionistii ce cauta o camera ultra portabila, cu design-ul si experienta de utilizare a unui DSLR, dar avand greutatea si dimensiunile mult reduse, carora li se adauga un maner ergonomic pentru un plus de comoditate. Camera ofera o performanta de fotografiere rapida, prin intermediul vitezei de 1/8000s a tehnologiei Fast Shutter, si poate afisa imagini pe pe ecranul rabatabil AMOLED de 3″, ce mareste vizibilitatea cu 20%. NX20 incorporeaza, de asemenea, o varietate de functii si controale ce pot fi ajustate manual, pentru a oferi imagini de standard profesional de fiecare data, incluzand SVGA EVF, pentru o incadrare perfecta a capturii.

 

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: