lab501.ro

Samsung Galaxy S III – primele confirmari

Scris de: , in categoria: Stiri, in 4 April, 2012.

Incepand din februarie mare parte din zvonurile legate de Samsung Galaxy S 3 au fost tratate ca stiri, chiar daca unele erau foarte departe de adevar. Nici acum nu stim concret prea multe lucruri, insa, exista confirmarea ca noul smartphone Samsung va fi lansat la sfarsitul lunii aprilie sau in prima jumatate a lunii mai. AsiaE a reusit sa obtina confirmarea faptului ca smarphone-ul se afla deja in teste la operatorii din Coreea. In mod normal perioada de testarea standard este de doua luni insa Samsung pare sa doreasca scurtarea acesteia. Asadar, nu mai avem mult de asteptat.

Din punct de vedere al configuratiei, tot din Coreea aflam ca display-ul va avea 4,65″, Super AMOLED Plus cu o rezolutie de 1280×720. Va fi interesant de observat diferenta dintre display-ul AMOLED de pe S3 si cel LCD de pe HTC One X, cu aceeasi rezolutie 720p.

S3 se presupune ca va avea SoC-ul Exynos 4412 in procesul de fabricatie pe 32nm, care va oferi un CPU Quad-Core cu frecvente intre 1,5-1,8 GHz (ARM Cortex A9) si GPU ARM Mali-T604, despre care prea multe detalii nu se cunosc. De asemenea, Samsung va integra propriul cip LTE.

Sursa: TheVerge

Update: Pe un site coreean a aparut o imagine care se presupune ca arata, cel putin partial, cum va arata Samsung Galaxy S3. Totodata din imaginea respectiva, daca se va dovedi reala, aflam data exacta de lansare a noului smartphone Samsung: 22 mai, in cadrul unui eveniment din Londra.

Update 2: Intr-un final am aflat si data de lansare a mult asteptatului Samsung Galaxy S III. Nu va fi 22 mai dupa cum am estimat mai sus – bazandu-ne pe zvonurile aparute pe un site coreean, ci pe 3 mai in Londra, invitatiile oficiale ajungand deja in inbox-urile publicatiilor mari din afara.

Comentarii

7 comentarii la: Samsung Galaxy S III – primele confirmari

  1. Asteptam o poza :D

  2. George Grigorita Post author a scris pe:

    Au aparut si ceva poze dar sunt destul de incerte, oricum, ca si forma generala nu poate fi prea diferit.

  3. Sabin a scris pe:

    Eu citisem ca lansarea se va realiza printr-un eveniment deosebit in cadrul Jocurilor Olimpice… sunt foarte multe zvonuri… Adevarul este ca SIII este cel mai asteptat gadget in momentul asta.

  4. George Grigorita Post author a scris pe:

    Da, au tot aparut zvonuri – am si updatat stirea cu ultima noutate in materie de ‘cum arata’ si ‘cand va aparea’.

  5. Pavel a scris pe:

    Nu cred ca poza din afis e Galaxy SIII, designul nu are nimic specific pentru Samsung. Cred ca sunt multe siteuri care vor sa se promoveze prin intermediul interesului vis a vis de noul Galaxy. Ultimele zvonuri spun ca s-ar lansa in mai … dar sunt zvonuri.

  6. George Grigorita Post author a scris pe:

    S-a confirmat oficial data de lansare, va fi pe 3 mai in Londra.

  7. Pavel a scris pe:

    Invitatia suna cam asa ‘come and meet the next galaxy’, probabilitatea ca ‘urmatoarea galaxie’ :) sa fie chiar SIII este foarte mare, dar daca Samsung nu a dat o stire clara, nu cred ca putem considera invitatia ca si stire oficiala de lansare.

Lasa-ne un comentariu: