lab501.ro

Samsung Galaxy S III – la ce ne putem astepta

Scris de: , in categoria: Stiri, in 3 May, 2012.

In primul rand, stim sigur ca peste 3 ore, in Londra, va fi prezentat oficial succesorul lui Samsung Galaxy S II. De asemenea, stim ca acesta va purta denumirea de Samsung Galaxy S III, dupa cum ar fi normal si logic (cu toate ca au existat zvonuri destul de solide conform carora s-ar putea numi si S3).

In ultima luna au existat cel putin cateva sute de zvonuri referitoare la modul in care va arata noul smartphone, insa nici pana cum nu exista o sursa sigura sau un design confirmat. Totusi, dintr-o multitudine de surse s-a putut afla ca dimensiunea display-ului va fi de 4,8 inch, iar forma acestuia va urma conturul rotunjit al lui Galaxy Nexus. In plus, se pare ca SIII va avea un buton fizic de Home. Nu este inca foarte clar daca ecranul va folosi un panel standard SuperAMOLED Plus RGB sau unul PenTile.

Din punct de vedere al hardware-ului, Samsung Galaxy S III va fi construit in jurul SoC-ului Exynos 4 Quad care include un procesor Quad-Core cu patru nuclee Cortex-A9 si un GPU Mali 400-MP. Dintr-un benchmark aparut pe pagina GLBenchmark am putut sa aflam faptul ca in testul Egypt 2.1 off-sceen 720 (care testeaza puterea bruta a GPU-ului), S III a reusit sa obtina 92,2 FPS-uri, depasind rezultatul obtinut de HTC One X cu Tegra 3 (64,9 FPS) si iPhone 4S cu un dual-core PowerVR SGX543MP2 (72,7 FPS).

Referitor la camera foto, aceasta va avea 12 sau 8 megapixeli, F/2.8 si distanta focala de 3,7mm (conform EXIF-ului unor imagini facute cu SIII).

Din punct de vedere software, SIII va rula Android 4.0.4 si va avea interfata asemanatoare cu cea prezenta pe Galaxy Note (5 coloane de aplicatii in loc de 4).

In cadrul evenimentului din Londra din aceasta seara este foarte posibil sa vedem si o noua tableta si noul serviciu de cloud storage de la Samsung.

Comentarii

Un comentariu la: Samsung Galaxy S III – la ce ne putem astepta

  1. Sabin a scris pe:

    A fost un eveniment foarte reusit, l-am vazut live pe facebookul samsungmobilers, dupa mine a fost o lansare de produs cum rar vezi chiar si la nivelul asta. Cat despre SIII nu pot sa spun decat ca este uimitor, conceptul designed for humans o sa prinda foarte bine.

Lasa-ne un comentariu: