lab501.ro

SAMSUNG – Atac la segmentul gaming

Scris de: , in categoria: Stiri, in 2 May, 2012.

Compania coreeana Samsung incearca de ceva timp sa intre ca jucator principal si pe piata notebook-urilor, lansand incet dar sigur modele in fiecare segment de piata. A sosit iata si momentul ca aceasta sa lanseze un notebook destinat zonei de gaming, o zona deja saturata zic eu de modele.Dar sa vedem pe ce mizeaza Samsung.

Notebook-ul face parte din seria 7, serie din care fac parte produsele ce tin capul de afis al acestei categorii pentru integratorul asiatic. NP700G7C este noutatea absoluta, un laptop de gaming de 17.3 inci (1920 x 1080), centrat in jurul procesorului i7 361oQM (Ivy Bridge) si al placii grafice dedicate NVIDIA 675M. O configuratie performanta, insa fiindca discutam despre segmentul de gaming nu pot spune ca impresioneaza. Samsung a ales sa doteze noul notebook cu un HDD hibrid de 1.5 TB cu un cache de memorie tip SSD de 8GB. Laptop-ul beneficieaza de aportul a 16GB de RAM, o cantitate mult prea mare din punctul meu de vedere chiar si pentru dispozitivele de gaming.

Dimensiunile si greutatea sunt de asemenea generoase notebook-ul masurand 40 x 28.4 x 3.28 ~ 4.9 cm si cantarind 3.8 kg. Nu imi pare ca Samsung inoveaza cu ceva, si cred ca nu asta este calea pe care trebuie sa o urmeze pentru a se impune. Sunt convins de asemenea ca din acest motiv utilizatorii vor alege unul dintre producatorii deja consacrati pe aceasta nisa.

 

 

Comentarii

2 comentarii la: SAMSUNG – Atac la segmentul gaming

  1. Laurentiu a scris pe:

    Cam cum arata o platforma mobila care impresioneaza in acest moment?

  2. Razvan Stefanescu Post author a scris pe:

    Ideea e asa. Vrei sa intri pe o piata ultra saturata de modele? Vii cu ceva nou, inovativ. Asa orice producator poate tranti un 3610QM (care btw echipeaza si K55J-ul testat de noi) si un 675M, pune un pret de 1700 de dolari si gata treaba. La asta m-am referit :D

Lasa-ne un comentariu: