lab501.ro

Primele imagini cu Samsung Galaxy S III

Scris de: , in categoria: Stiri, in 19 April, 2012.

 

Colegii de la Gizmodo Brazilia au afisat o poza a partii frontale a unui telefon ce se pare ca este viitorul Samsung Galaxy S III. Citand de asemenea aceleasi surse se pare ca telefonul nu va fi o schimbare radicala ci mai degraba un refresh al seriei actuale.

Dispozitivul ce va fi lansat pe data de 3 mai la Londra va fi aparent mai subtire dar mai greu decat actualul varf de gama (Galaxy S II). Asemanator cu Sony Xperia S, Samsung Galaxy S III va avea o camera foto de 12MP.

Poza realizata cu ajutorul camerei de pe un iPad nu este foarte concludenta cu toate ca se pare ca Gizmodo Brazilia a primit informatii neoficiale conform carora modelul telefonului pozat este Samsung GT-I9300. Acest model este confirmat si de GSMArena ca fiind Samsung Galaxy S III, fiind echipat cu procesor quad-core Exynos.

 

 

 

Comentarii

3 comentarii la: Primele imagini cu Samsung Galaxy S III

  1. Imaginile au fost deja “confirmate” ca false de catre theverge.com ieri cred.

  2. Costea a scris pe:

    Mie imi vine greu sa cred ca Samsung ar putea lasa sa scape imagini cu cel mai asteptat produs al lor. Inca nu exista o informatie clara ca la Londra va fi prezentat SIII asa si veridicitatea imaginilor prezentate de Gizmodo mi se pare indoielonic.

  3. Alex a scris pe:

    In mai putin de jumatate de ora o sa vedem cum arata noul SIII, pe pagina de facebook samsungmobilers, sunt stiri si poze in timp real pentru ca au reprezentanti la evenimentul de lansare de la Londra.

Lasa-ne un comentariu: