lab501.ro

Noul HTC One se lanseaza astazi la Londra

Scris de: , in categoria: Stiri, in 25 March, 2014.

Noul HTC One

 
Dragi tovarasi si prieteni, pregatiti-va! Astazi se lanseaza urmasul unuia dintre cele mai interesante smartphone-uri fabricate vreodata, adica HTC One. Pe numele sau “Noul HTC One” (nume de cod HTC One M8), sau HTC One 2 cum ii vor spune cu siguranta unii dintre voi, flagship-ul taiwanezilor va fi lansat oficial astazi, la ora 15:00 ora Londrei (17:00 ora Romaniei) in sala Olympia West, Londra.

Desigur, ca in cazul oricarui alt produs care se respecta, majoritatea specificatiilor noului HTC One au ajuns deja pe internet, asa ca nu voi intra acum in detalii. Mai important este faptul ca NEXT LAB501 se afla la fata locului si cat de curand veti putea citi prima parte a review-ului nostru. Prin urmare, va invit sa nu va faceti planuri zilele urmatoare, pentru ca noul HTC One va fi pus la treaba chiar la fata locului, la lansare, iar voi veti putea vedea in curand cum se comporta unul dintre pretendentii la titlul de “telefonul anului 2014”.

Pentru cei care au uitat, tin sa va reamintesc faptul ca HTC One a reprezentat un mare pas inainte pentru compania taiwaneza, design-ul premium, sunetul iesit din comun si camera cu performante foarte bune in conditii slabe de iluminare fiind doar cateva dintre atuurile unui produs cu adevarat diferit. Prin urmare, asteptarile pe care le avem fata de lansarea produsului numit noul HTC One sunt foarte ridicate si cu siguranta cei de la HTC ne-au pregatit o serie intreaga de surprize care nu au fost inca “scapate” pe internet pana acum. Pentru cei interesati, lansarea noului HTC One poate fi urmarita live aici.

HTC

Comentarii

Niciun comentariu la: Noul HTC One se lanseaza astazi la Londra

Lasa-ne un comentariu: