lab501.ro

MasterChef Bogdan Alexandrescu si Master Overclocker Matose in actiune la ProTV

Scris de: , in categoria: Stiri, in 19 July, 2013.

Daca nu ati urmarit emisiunea iLike IT din aceasta dimineata, aveti acum ocazia sa asistati la experimentul culinar/tehnologic pe care MasterChef Bogdan Alexandrescu l-a realizat in studio impreuna cu Master Overclockerul nostru Matei “matose” Mihatoiu.

In cadrul emisiunii am avut ocazia sa vedem doua statii 4G de la Huawei, statii certificate IP67, pe care cei doi experti le-au pus la treaba, fiecare cum stie el mai bine. Astfel, sub atenta indrumare a lui George Buhnici, Bogdan Alexandrescu a imbracat terminalul Huawei in ciocolata, in timp ce colegul nostru Matei a racit prajitura astfel rezultata, combo-ul statie + ciocolata ajungand repede in forma solida, datorita temperaturilor scazute.

Pe tot parcursul acestui experiment, statia respectiva a functionat in cadrul unei video-conferinte 4G. Chiar daca a fost acoperita cu ciocolata lichida, racita cu azot si aruncata pe jos, statia a cotinuat sa functioneze fara probleme, dovedind ca poate face fata unor conditii de lucru deosebit de dure.

Nu in ultimul rand, Matei ne-a aratat ca poate fi implicat si in altfel de experimente in afara de hardware si cine stie, poate isi va descopri o noua pasiune pentru gatitul molecular. Eu unul de-abia astept sa gust un tort racit cu LN2 a la Matose…

Comentarii

4 comentarii la: MasterChef Bogdan Alexandrescu si Master Overclocker Matose in actiune la ProTV

  1. @Monstru

    Spre eemplu,un telefon Samsung Xcover 2/un model IP67 de la Caterpillar,nu ar avea sanse in astfel de conditii,nu?

    Am vazut xcover-ul arunct in betoniera,arunat de la etaj intr-un invelis protector,sparte cu barosul intr-un cub de gheata,CAT-ul calcat de masina [375kg forta/tel] etc…dar,totusi nu imi vine a crede ca acele telefoane rezista la azot lichid.Ce parere ai ?

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Ar avea exact aceleasi sanse :)

  3. wizard a scris pe:

    Delicios test :)

  4. Coco a scris pe:

    Ce distrusi sunt astia de la PorcTv.Distrusi rau de tot.Va faceti de rusine aparind la o astfel de televiziune.

Lasa-ne un comentariu: