lab501.ro

LG Optimus G: IPS+ HD & S4 Pro

Scris de: , in categoria: Stiri, in 27 August, 2012.

Review-ul la LG Optimus 4X HD, actualul varf de gama LG, nici nu a fost publicat de prea multa vreme si deja au aparut cateva confirmari despre noul varf de gama LG, denumit Optimus G. Acesta va avea un ecran True HD IPS+ cu o rezolutie de 1280×768 pixeli si matrice RGB care este foarte posibil sa tinda si spre numarul de PPI pe care il are iPhone 4S sau chiar sa-l depaseasca.

Dat fiind faptul ca LG este unul dintre furnizorii display-urilor pentru noile iPhone-uri este foarte posibil ca aceste detalii sa fie cat se poate de adevarate. Mai mult de atat, noile display-uri vor fi cu 70% mai eficiente energetic si vor putea atinge in acelasi timp o luminozitate de 470 nits. Nici dimensiunile nu au fost uitate, astfel ca noile display-uri sunt cu 30% mai subtiri decat generatia precedenta, acestea integrand intr-o oarecare masura layer-ul touch in matricea IPS.

Din punct de vedere hardware, noul LG Optimus G va folosi cel mai recent SoC Qualcomm, mai exact Snapdragon S4 Pro (APQ8064), produs intr-un proces de fabricatie de 28nm. SoC-ul inglobeaza un procesor Krait ARMv7 Quad-Core tactat la 1,7 sau 1,5 GHz si un procesor grafic Adreno 320.

Cei de la Slashgear s-au jucat un sample de Snapdragon S4 Pro iar in screenshotul de mai jos din Antutu 2.8.2 putem vedea ca intrece fara probleme Exynos 4212 din Samsung Galaxy S3.

Pentru a putea sustine tot acest hardware, LG a dezvoltat si o baterie ce ar trebui sa ofere o eficienta cu 60% mai mare decat bateriile care se folosesc in prezent. Cel mai probabil vom vedea mai multe noutati despre Optimus G in cadrul IFA 2012 Berlin care va incepe saptamana aceasta (31 aug – 5 sept).

Sursa: Slashgear / LG Newsroom.

Comentarii

2 comentarii la: LG Optimus G: IPS+ HD & S4 Pro

  1. ArcSBlack a scris pe:

    Dhoamne…. Ce scor de turbina….

  2. venin a scris pe:

    Lg rullz..16 v biturbo!

Lasa-ne un comentariu: