lab501.ro

LAB501 disponibil in HTC Blinkfeed

Scris de: , in categoria: Stiri, in 22 August, 2013.

HTC Blinkfeed

 

Cred ca nu mai reprezinta pentru nimeni un secret faptul ca am fost placut impresionat atat de HTC One cat si de HTC One Mini. Cele doua implementari ale unei idei similare au reprezentat unele dintre cele mai frumoase suprize pe care le-am avut in acest domeniu in 2013, iar fratele mai mare HTC One Max va continua probabil pe aceeasi linie.

In cazul in care nu ati citit inca review-urile dedicate, va invit sa o faceti acum – HTC One Review – Partea I: Specificatii si performanta, HTC One Review – Partea II: Camera, Display si Autonomie si nu in ultimul rand HTC One Mini – Review.

Ce am retinut din aceste review-uri? Probabil ca destul de multe. Insa daca ne referim la partea software, doua functii au iesit in fata in fiecare review, mai precis HTC ZOE si HTC Blinkfeed. In cazul in care nu va mai aduceti aminte, HTC Blinkfeed este un agregator, care integreaza diverse surse de informatie pe homescreen, sub forma de tile-uri. Odata selectate manual sursele de informatie (Facebook, Twitter, feed-uri de la diverse site-uri, programul TV, etc), Blinkfeed le va integra automat intr-un singur flux de stiri pe care il puteti derula pe verticala.

HTC Blinkfeed este prezent pe HTC One si HTC One Mini, dar va fi disponibil si pe modele mai vechi (HTC One X+) printr-un update de software. Ei bine, imi face placere sa va anunt ca incepand cu acest moment, puteti selecta LAB501 ca si sursa in Blinkfeed. Cu alte cuvinte, puteti bifa LAB501 din lista de site-uri disponibile ca si surse pentru categoria Technology, iar din acel moment, orice articol sau stire publicata pe LAB501 sau NEXT LAB501 va aparea in fluxul vostru Blinkfeed. Evident, acest lucru se aplica pentru articolele publicate de acum inainte.

Prin urmare, invit toti posesorii de HTC One sau HTC One Mini sa bifeze LAB501 ca sursa si bineinteles, asteptam feedback-ul vostru.

 
image001

Comentarii

4 comentarii la: LAB501 disponibil in HTC Blinkfeed

  1. alex a scris pe:

    Pai si inca nimica.. am selectat si no conten….off

  2. Monstru Post author a scris pe:

    CA sa apara content trebuie sa publicam ceva… Ca sa publicam trebuie sa nu mai fim in concediu…off…

  3. NIKO a scris pe:

    cind terminati vacanta sa reveniti cu subiecte noi si interesante de citit?

  4. Niko, incepand de saptamana viitoare vom reveni cu articole regulate.

Lasa-ne un comentariu: