lab501.ro

Implementare “Ivy Bridge” de la Samsung

Scris de: , in categoria: Stiri, in 4 March, 2012.

Laptopurile bazate pe procesoare Ivy Bridge incep sa scoata timid capul, desi platforma mai are aproape doua luni pana va fi lansata; Samsung NP700Z7C se numeste modelul care a rasarit in aceasta zi de primavara pe site-ul J&R. Configuratia lui e bazata pe un procesor intel Core i7-3615QM (2.3 GHz – 3.3 GHz prin Intel Turbo Boost) specificatiile fiind completate de 8GB de RAM si de instalarea unui HDD de 1TB. Acesta din urma este ajutat de implementarea unei memorii NAND flash pe placa de baza.

Notebook-ul dispune de un ecran de 17.3 inch in timp ce de partea video se ocupa grafica integrata in procesor. Din punct de vedere al design-ului putem spune ca Samsung pastreaza aceleasi coordonate ca in cazul seriei Chronos, materialul predominant folosit fiind aluminiul.

Sunt convins ca alaturi de performanta foarte buna pe care o promite noua arhitectura Intel, nume de cod “Ivy Bridge”, alaturi de aspectul exterior reusit va face din Samsung un concurent destul de important pe piata de notebook-uri bazate pe noile procesoare. Laptop-ul este disponibil la pretul de 1499$.

Comentarii

Un comentariu la: Implementare “Ivy Bridge” de la Samsung

  1. impresionant laptopul, dar si pretul cam piperat

Lasa-ne un comentariu: