lab501.ro

Computex 2014 – SpareOne arata SpareOne Plus

Scris de: , in categoria: Stiri, in 23 June, 2014.

SpareOne este o alta divizie a familiei XPAL Power, care se axeaza pe un singur produs: telefonul de urgenta. SpareOne a fost lansat cu cativa ani in urma si a primit un upgrade prin SpareOne Plus. Este vorba despre un telefon special facut petru conditii extreme si situatii periculoase. SpareOne Plus este un telefonul mobil care poate functiona folosind o singura baterie AA, putand sa ramana in stand-by pana la 15 ani.

Desigur, nu exista un display in adevaratul sens al cuvantului sau prea multe functii pe care le-am putea folosi zi de zi, dar telefonul vine cu o intreaga gama de functii care pot fi folositoare in situatii periculoase. SpareOne Plus are certificare pentru rezistenta la apa IPX7, fiind dedicat alpinistilor si surferilor deopotriva si se poate conecta la orice retea GSM pentru a trimite un apel la 911/112 in caz de urgenta. Are de asemenea o functie ,,torta” care poate fi setata pe SOS si o sirena, astfel incat salvatorii sa poate ajunge la voi chiar si cand vizibilitatea este redusa si poate fi folosit si ca un telefon normal datorita functiei de feedback acustic. Si nu in ultimul rand, are un tracker GPS incorporat putand fi usor de localizat.

Pentru un pret de 59.99 USD, cred ca acest dispozitiv nu ar trebui sa lipseasca din rucsacul vostru daca sunteti un impatimit al iesirilor in natura, alpinist, snowboarder, biciclist si asa mai departe. In final, 60 de dolari pot face diferenta dintre o salvare rapida si o zi intreaga de cautari. Iar cateodata, aceasta este diferenta dintre viata si moarte.
 

SpareOne-01

SpareOne-02

SpareOne-03

SpareOne-04

SpareOne-05

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: