lab501.ro

Computex 2014 – PowerSkin arata o carcasa Galaxy S5 rezistenta la apa cu acumulator incorporat

Scris de: , in categoria: Stiri, in 23 June, 2014.

XPAL Power este o divizie a TennRich International, cu sediul in California, SUA. Aceasta companie are 2 branduri ( PowerSkin si SpareOne) si lucreaza de asemenea cu Energizer sub licenta. PowerSkin este brandul care ofera carcase cu baterii incorporate pentru diversi producatori de telefoane, dar si baterii externe care pot fi folosite cu majoritatea telefoanelor disponibile pe piata.

La computex 2014, PowerSkin a prezentat cateva produse interesante. Seria POP’n dedicata tuturor telefoanelor existente pe piata – este vorba despre o baterie externa ( un ,,power bank” daca doriti), care se ataseaza dispozitivului vostru prin ventuze si se contecteaza printr-un adaptor flexibil microUSB -> microUSB. Exista 2 versiuni disponibile, una de 2000mAh si alta de 4000mAh.

 
pOWERsKIN-01

pOWERsKIN-02

pOWERsKIN-08
 
Un alt produs interesant este PS2801, un power bank de 2800mAh care poate fi folosit drept suport cat timp telefonul se incarca. Se poate atasa telefonului folosind ventuze.
 

pOWERsKIN-04

pOWERsKIN-05
 
Desigur, PowerSkin este unul dintre producatorii de carcase cu baterii incorporate pentru telefoane Android, ei prezentand de asemenea si o astfel de carcasa pentru Samsung Galaxy S5. Aceasta are o baterie inclusa de 2200mAh, potrivindu-se ca o manusa cu Galaxy S5. Mai mult, este rezistena la apa, ca si S5, dandu-va posibilitatea de a folosi telefonul in cele mai dificile conditii.
 

pOWERsKIN-03
 

Ultima mare stire de la XPAL / PowerSkin este certificarea Qualcomm Quick Charge 2.0 recent obtinuta de catre companie. Imaginati-va o carcasa cu baterie inclusa care va poate incarca iPhone-ul in 30 de minute… Aceasta tehnologie va fi disponibila la inceput pentru modele PowerSkin iPhone 5/5s si apoi o vom vedea implementata si pentru utilizatorii de telefoane Android.
 

pOWERsKIN-06

pOWERsKIN-07

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: