lab501.ro

Cisco Cius – tableta pentru companii

Scris de: , in categoria: Stiri, in 19 October, 2011.

În cadrul unei conferințe de presă Cisco a anunţat tableta Cius, destinată companiilor cu infrastructuri complexe. Cisco Cius este un dispozitiv ultraportabil ce cântăreşte 520g și extinde beneficiile de productivitate ale aplicaţiilor de colaborare Cisco către o platformă mobilă cu securitate sporită. Pe lângă interoperabilitate completă cu sistemul de teleprezenţă, Cisco Cius oferă flux video la definiţie înaltă şi acces la conferinţe video în timp real şi cu multipli participanţi, email, mesagerie, navigare, şi abilitatea de a produce, edita şi partaja conţinut stocat local sau central în “cloud”.

Caracteristicile produsului

  • Cisco Cius este oferită cu o staţie pentru audio HD opţională care este echipată cu un terminal telefonic cu speaker, cu un port DisplayPort şi cu porturi USB.
  • Tableta are o cameră 720p HD montată în faţă, cu până la 30 de cadre pe secundă; un ecran capacitiv cu diagonala de 7 inci, cu rezoluţia 1024×600, care poate fi folosit pentru fluxuri video în timp real, şi interoperabilitate cu TelePresence.
  • Tableta are o cameră de 5 megapixeli pe partea din spate care poate transmite fluxuri video la calitate VGA şi poate captura imagini statice.
  • Cisco Cius oferă o experienţă de utilizare bazată pe contacte care este proiectată să permită utilizatorilor să ajungă rapid la contactele importante.
  • Din punct de vedere al conectivității tableta dispune de Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, 3G, Bluetooth, MicroUSB și MicroHDMI.
  • Baterie detaşabilă care oferă între șase și opt ore de energie în condiţii de utilizare normală.

Integrarea cu aplicaţiile business

  • Cisco Cius oferă suport pentru suita cuprinzătoare de aplicaţii de colaborare Cisco incluzând Cisco Quad, Cisco Show and Share, Cisco WebEx Connect, Cisco WebEx Meeting Center, Cisco Presence, şi interoperabilitate cu Cisco TelePresence.
  • Cisco Cius este suportată de Cisco Unified Communications Manager şi este uşor de integrat în mediile client Cisco existente deja.
  • Cisco Cius ajută la asigurarea unei experienţe mobile de colaborare mai sigure prin folosirea Cisco AnyConnect VPN Security, parte a arhitecturii Cisco Borderless Networks.
  • Integrarea virtuală cu desktopul oferă organizaţiilor IT abilitatea de a găzdui aplicaţii software în siguranţă în centrul de date şi de a utiliza reţeaua Cisco pentru a livra acele aplicaţii “ca serviciu” oriunde şi oricând. Cisco Cius, aşadar, suportă consolidarea centrelor de date şi reducerea costurilor de licenţiere a softwareului.
  • Cisco Cius oferă companiilor abilitatea de a profita de ecosistemul în creştere de aplicaţii de la terţi, eficiente din punct de vedere al costurilor, care sunt suportate de sistemul de operare Android, în acelaşi timp controlând politica de acces a utilizatorilor.
  • Cisco va ajuta la creşterea aplicaţiilor business dezvoltate pentru sistemul de operare Android prin oferirea dezvoltatorilor de Cisco Collaboration API printr-un Software Developer’s Kit (SDK).

Disponibilitate

Tableta va fi disponibilă doar prin intermediul partenerilor Cisco, nu și prin canalele standard de retail. Costul unei unități va fi de $725 USD, preț negociabil în funcție de volumul cumpărat.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: