lab501.ro

Samsung Galaxy S21 ULTRA 5G – King of the Zoom

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 26 November, 2021.

Camera – imagini

 
Si… am ajuns la subiectul articolului de astazi… capitolul unde Samsung Galaxy S21 ULTRA 5G nu este doar unul dintre cele mai performante smartphone-uri de pe piata, ba chiar unul care schimba modul in care privim smartphone-urile in general. De ce spun asta? Ei bine, pentru ca in ultimii 10 ani producatorii s-au intrecut in a oferi chipset-uri si display-uri cat mai performante, dar unul dintre capitolele unde varfurile de gama ies cel mai mult in evidenta este performanta camerei.

Iar Samsung Galaxy S21 ULTRA 5G este un telefon absolut monstruos, incepand cu chipset-ul si display-ul si terminand cu functiile pe care le ofera, inclusiv compatibilitatea cu S-Pen. Insa nici una dintre dotarile pe care le ofera nue ste la fel de socanta precum camera. Pentru ca Samsung Galaxy S21 ULTRA 5G nu este doar unul dintre cele mai performante smartphone-uri la acest capitol, dar si regele incontestabil al zoom-ului, cu doua camere dedicate subiectelor aflate la distanta, echipate cu teleobiective in toata regula.

Practic, indiferent daca discutam despre fotografiere sau filmare, despre camera principala, camera ultra-wide sau camerele tele, avem de-a face cu unul dintre cele mai performante shootere de pe piata, iar la capitolul teleobiectiv eu unul nu am mai vazut asa ceva montat pe un telefon pana acum!

 

 

Camera – video

 

 

Comentarii

3 comentarii la: Samsung Galaxy S21 ULTRA 5G – King of the Zoom

 1. Greuceanu a scris pe:

  Păi și în comparație cu Oppo Find X3 Pro când îl vedem?
  La zoom nu se compară, dar în rest nu cred că e rege S21 Ultra.
  Sau mă înșel?

 2. Monstru Post author a scris pe:

  O sa il vedem cand o sa am toate telefoanele testate in ultimul an pe birou. Ceea ce… nu am :)

  Da, pe ultra-wide Oppo e in fata clar. Pe camera principala cred ca depinde mult de situatie. Iar pe zoom e S21U rege clar.

  Problema se complica si mai mult daca luam in calcul P50 Pro, care nu se gaseste la noi…

 3. Greuceanu a scris pe:

  Corect.
  Iar în low-light, the winner is…?

Lasa-ne un comentariu: