lab501.ro

Review – Samsung Galaxy A53 5G

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 6 May, 2022.

Samsung Galaxy A53 5G

 
Am testat 8 smartphone-uri anul acesta, majoritatea dintre ele modele high-end, iar lista telefoanelor testate nu se va opri cu siguranta aici, o serie intreaga de modele fiind deja prezente in laborator. Totusi, chiar daca mai avem un high-end sau dou in teste, momentan ne-am gandit sa luam o pauza de la modelele ultra-costisitoare si sa aruncam o privire in segmentul mainstream, acolo unde nenumarate brand-uri si modele isi disputa locul pe piata.

Astfel, una dintre seriile adanc inradacinate in segmentul mainstream este seria Galaxy A de la Samsung, acestia lansand mai multe modele, care acopera o gama destul de extinsa de pret, pentru toate gusturile, nevoile si buzunarele. Iar cele mai recente modele lansate in aceasta gama sunt Samsung Galaxy A53 5G, respectiv Samsung Galaxy A33 5G, comercializate in momentul de fata pentru 2199 RON, respectiv 1849 RON.

Si cum acesta este segmentul de pret unde se invart de altfel si adevarate bestii, cum ar fi Samsung Galaxy S20 FE 5G, eram curiosi ce ofera noul Samsung Galaxy A53 5G, mai ales ca acesta este un smartphone care se adreseaza tinerei generatii, atat comunicarea cat si aspectul sau intarind aceasta afirmatie. In fond, discutam despre un smartphone disponibil in 4 culori awesome… Nu, nu o spunem noi, asa se numesc culorile in care este disponibil Samsung Galaxy A53 5G. Noi, de exemplu, am primit la teste versiunea awesome blue.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: