lab501.ro

HTC Desire X Review

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 20 November, 2012.

HTC Desire X

 

HTC Desire X a fost lansat in cadrul evenimentului IFA Berlin 2012, mai exact in 29 august, insa, pe piata din Romania nu a ajuns de prea mult timp. Pentru a va ajuta sa pozitionati smartphone-ul, am sa va spun ca este predecesorul lui HTC Desire S (din 2011) si face parte din gama mainstream a smartphone-urilor HTC. Ca si pret, in zona entry-level avem HTC Desire V (Dual-SIM) si One V la aproximativ 900-1000 de lei, iar in zona superioara, high-end avem HTC One S si One X.

Dupa cum prea bine spunea colegul meu Victor zilele trecute, HTC Desire X ar putea fi considerat urmasul “moral” al lui HTC Desire, un model foarte apreciat la vremea lui. Din pacate pentru HTC este foarte posibil ca Desire X sa fi venit putin prea tarziu pe piata si intr-o conjunctura nu foarte favorabila. Evident, ma refer la ultima aparitie fulger in peisajul smartphone-urilor performante si ieftine, Acer CloudMobile, care pur si simplu spulbera orice concurenta din zona mainstream.

Cu toate acestea, oferta la Acer CloudMobile nu va dura la nesfarsit, preturile vor reveni la “normal” iar atunci HTC Desire X ar merita luat in considerare. Evident, in paginile urmatoare vom trece smartphone-ul prin toate testele standard Next Lab501, dupa care vom concluziona pe marginea rezultatelor.

Comentarii

5 comentarii la: HTC Desire X Review

 1. Mihai a scris pe:

  Frumos telefonul pacat de performante.

 2. Mihaela a scris pe:

  Bun review, insa prea a fost comparat cu Acer CloudMobile, trebuia comparat cu Acerul insa sa aibe si sansa lui, in gama lui de pret, adica asa cum ar fi fost tratat daca nu exista Acerul. Nu toti oamenii vor telefon de la Acer. Imi place ca design, sunt curioasa sa vad cum e personalizat Androidul de cei de la HTC, insa deocamdata cred imi voi lua Sony Xperia P.

  Multumesc pentru munca depusa!

 3. George Post author a scris pe:

  Da, conjunctura in care a aparut Desire X nu e tocmai fericita, insa, chiar daca facem abstratie de Acer CloudMobile tot cred ca e putin cam prea mare pretul. Daca ar fi fost in jur de maxim 1100 de lei sunt convins ca ar fi parut mult mai atragator pentru un target mult mai variat.

  HTC Sense-ul e cel standard, disponibil pe toate HTC-urile lansate anul acesta.

 4. adrianln a scris pe:

  Lipseste camera frontala probabil din cauza imposibilitatii device-urilor htc de a efectua apeluri video direct prin 3g fara folosirea progtamelor terte gen skype, yahoo si din astea :)

 5. Mircea a scris pe:

  Pai puteti sa faceti abstractie de Acer CloudMobile ca nu se mai gaseste si nici nu cred ca se va mai gasi la pretul ala bomba.

Lasa-ne un comentariu: