lab501.ro

Review – Lenovo IdeaPad 5 Pro 14IAP7

Scris de: , in categoria: Notebook, in 2 December, 2022.

Lenovo IdeaPad 5 Pro 14IAP7

 
Lenovo si-au extins gama de produse in ultimii ani, incercand sa acopere toate gusturile si nevoile cu modele pe masura asteptarilor. Astfel, gamele Yoga, Legion si IdeaPad s-au extins la randul lor in mai multe directii, indiferent daca discutam despre modele Yoga cu sau fara display tactil, Legion-uri Slim, sau IdeaPad-uri de 16″. Practic, orice tip de notebook iti doresti in momentul de fata, este aproape imposibil sa nu il gasesti in oferta Lenovo.

Un bun exemplu in acest sens este si seria IdeaPad 5 Pro, in care gasim modele de 14 sau 16″, cu constructie metalica, bazate atat pe cele mai noi procesoare Intel, cat si AMD, cu sau fara solutie grafica dedicata. Da, ati citit bine, in aceasta serie de ultraportabile gasim chiar si modele cu solutie grafica dedicata, un bun exemplu in acest sens fiind si modelul despre care vom discuta astazi, Lenovo IdeaPad 5 Pro 14IAP7.

Acesta este un ultraportabil metalic elegant, echipat cu un display cu diagonala de 14″, un procesor Intel Alder Lake din seria P si o placa grafica dedicata Nvidia GeForce RTX 2050 Mobile. Exista de asemenea si variante echipate cu procesoare AMD si solutie grafica integrata, acestea fiind comercializate pentru preturi incepand cu 2699 RON, deci discutam despre un produs versatil, cu adevarat interesant, as spune eu.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: