lab501.ro

Review – HUAWEI MateBook X Pro 2022

Scris de: , in categoria: Notebook, in 18 August, 2022.

HUAWEI MateBook X Pro 2022

 
Lansarile de notebook-uri HUAWEI au devenit o constanta in ultima vreme, producatorul aducand anual modele noi in fiecare gama. Anul trecut, de exemplu, va povesteam despre HUAWEI MateBook D15 2021 si HUAWEI MateBook X Pro 2021, iar anul acesta v-am povestit deja despre HUAWEI MateBook D16 2022. Ei bine, urmatorul model care a primit un update este chiar varful de gama, HUAWEI MateBook X Pro 2022.

Cu o diagonala usor crescuta, de la 13.9″ la 14.2″, carcasa din aliaj de magneziu care cantareste doar 1.26g, precum si un nou procesor din cea de-a 12 generatie Intel Core, HUAWEI MateBook X Pro 2022 aduce o serie intreaga de noutati, atat la capitolul hardware cat si la capitolul functii software.

Astfel, HUAWEI MateBook X Pro 2022 este echipat cu un touchpad de mari dimensiuni, care suporta comenzi multigesture, cum ar fi minimize, close window, screenshot, screen recording sau comenzi multimedia (play, pauza, etc). De asemenea, AI Touch-Free Interactions ofera o modalitate comoda de a consuma continut multimedia sau de a tine prezentari, utilizatorul putand controla aceste activitati prin gesturi realizate in fata camerei.

Si daca tot am discutat despre camera, aici avem de asemenea o serie intreaga de noutati, cum ar fi filtrul Beauty, functia Follow Cam, care centreaza mereu imaginea pe utilizator, sau Virtual Background, care ne permite, ati ghicit, sa utilizam ce fundal dorim pentru video conferintele noastre.

Cu alte cuvinte, anul acesta nu primim doar un pachet hardware nou, ci si functii noi, gandite pentru a facilita modul in care lucram, ne relaxam si comunicam, toate intr-un ambalaj elegant si compact.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: