lab501.ro

Review – HUAWEI MateBook D16 2022

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 23 June, 2022.

HUAWEI MateBook D16 2022

 
Asa cum am putut vedea in ultimii ani, cei de la HUAWEI si-au extins constant gama de produse, devenind un jucator important in segmentele retelistica, audio, smartwatch sau notebook-uri. De altfel, majoritatea review-urilor dedicate HUAWEI in ultimii doi ani nu au mai avut ca subiect principal telefoanele, ci mai degraba unul dintre domeniile amintite mai sus. Desigur, asta nu inseamna ca HUAWEI au uitat complet de segmentul care i-a facut cunoscuti – asa cum ati putut vedea la inceputul acestui an primim destule noutati si la capitolul telefoane.

Insa este cat se poate de clar ca nu mai discutam doar despre un producator de smartphone-uri, ci despre un producator polivalent, cu ambitii care se intind in mai multe domenii conexe domeniului IT, accentul fiind pus pe aceleasi caracteristici care au adus succesul telefoanelor HUAWEI, mai precis design, performanta si nu in ultimul rand, raportul calitate/pret.

Astfel, unul dintre segmentele de piata asupra caruia cei de la HUAWEI s-au concentrat in ultimii ani este cel al notebook-urilor, acestia lansand in fiecare an mai multe modele interesante. Ei bine, 2022 nu face exceptie de la aceasta regula, cei de la HUAWEI lansand o gama intreaga de notebook-uri in cadrul unui eveniment online, organizat in urma cu aproximativ o luna.

Aici am putut vedea cum arata HUAWEI MateBook 16s, HUAWEI MateBook D16 2022, HUAWEI MateBook 14 2022 si HUAWEI MateBook D14 2022, iar astazi, in cadrul unui eveniment international organizat la Istanbul, HUAWEI au lansat oficial unele dintre aceste modele si in Europa. Noi am primit la teste modelul HUAWEI MateBook D16 2022, un notebook elegant echipat cu un display de 16″ si un procesor de top, iar astazi vom vedea ce are acesta de oferit.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: