lab501.ro

Review – HUAWEI MateBook D15 2021

Scris de: , in categoria: Notebook, in 30 April, 2021.

Teste CPU

 
Intel Core i5 1135G7 ofera performante net superioare modelului testat de noi anul trecut, Huawei MateBook D15 AMD, acesta fiind echipat cu un procesor AMD Ryzen 5 3500U. Totusi, Huawei comercializeaza in momentul de fata si versiunea Huawei MateBook D15 AMD 2020, echipata cu AMD Ryzen 5 4500U sau AMD Ryzen 7 4700U, acestea oferind performante ceva mai ridicate decat 1135G7. Si sper sa vedem in curand si MateBook D15 AMD 2021, echipat cu procesoare AMD din seria Cezanne.
 

Comentarii

3 comentarii la: Review – HUAWEI MateBook D15 2021

 1. Cristian G a scris pe:

  Salutare. Ai fost prea dragut tu cu acest display de 250 cd/mp.
  Sa l incerce un corporatist afara pe banca in parc in pauza de masa . Poate prinde si putin soare…. sigur nu mai vede nimic .
  Ce sa mai adaugam despre bateria colosala …
  Am testat insa recent timp de o zi un Tiger Lakee i7 de la Asus Vivobook S325
  cu 16GB. Baterie de 67Wh . Te rog sa propui Asus sa va aduca acest laptop pt review. Cu exceptia ssd ului QLC +Optane 32GB ( se poate schimba usor cu un 980 Pro ) nu vad ce se poate reprosa unui superb “tigru”.
  Bateria tine suficient > 11h wifi .
  Dar la creme de la creme este … ecranul SUPERB de 400 niti , unghiuri de vizualizare grozave , acuratete. Totul la 4000 ron.
  Alo , Huawei , esti pe receptie ? Daca da , scoate pixul si noteaza
  Ecran superb si f luminos care ti permite sa lucrezi in lunch break afara oe banca
  Baterie uriasa pt 1.3 kg

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Ma, eu nu stiu despre tine, dar eu nu prea folosesc mult laptopul afara. Pe de alta parte, o noua generatie ar merita un upgrade la display si da, ai dreptate, ar fi trebuit sa mentionez asta, dar am uitat. 300 cd/m2 minim, in 2021, este cam important. Plus tastatura side-to-side. Astea doua ma deranjeaza si pe mine. Ah..si procesorul Intel, sincer sa fiu :)

 3. Cristian G a scris pe:

  Am gresit eu indicativul . Corectez Vivobook S14 S435.
  Am citit raspunsul tau si ai dreptate si in privinta tastaturii pitice. Ce sunt marginile alea groase goale pt care au fost nevoiti sa reduca lungimea tastaturii. Lenovo si Asus pun difuzoarele dedesubt si astfel ai tastatura pana in margini.
  Dar si noi , Huawei am pus difuzoarele dedesubt. Si atunci?
  Oare este prea mult ce dorim noi ?
  Mai subliniez incaodata increderea pe care mi-ai dat-o in parerea ta despre produsele din review uri , parere pe care mi ai castigat o de a lungul zecilor si sutelor de articole obiective. Keep it going. Desi recunosc ca daca nu citeam articolele tale ramaneam cu mai multi bani in buzunar …

Lasa-ne un comentariu: