lab501.ro

Review – HP OMEN 15 2020

Scris de: , in categoria: Notebook, in 26 October, 2020.

HP OMEN 15

 
Asa cum spuneam si in alt articol, 2020 a fost un an bun pentru notebook-uri. Si chiar daca aceasta fraza suna ca si cum ar fi fost spusa de un oenolog, asta nu inseamna ca nu este pe deplin adevarata. Desigur, pentru consumatori 2020 nu a fost neaparat un an foarte bun, pretul notebook-urilor crescand pe masura ce toate modelele au inceput sa dispara din magazine mai repede decat ajungeau in stoc. Totusi, producatorii incearca sa remedieze acest aspect, pregatind stocuri ample pentru finalul anului, drept urmare din ce in ce mai multe modele isi fac aparitia in laboratorul nostru.

De exemplu, HP OMEN 15 2020 este notebook-ul cu numarul 29 care ajunge pe masa noastra de teste, ceea ce inseamna ca pana acum am testat aproape 3 notebook-uri pe luna, o performanta pe care nu am inregistrat-o niciodata, in toata istoria NEXT-ului. Prin comparatie, desi am lucrat intens si la acest capitol, in 2020 am testat doar 16 smartphone-uri si mai avem unul pe masa de teste, in conditiile in care doua notebook-uri noi deja stau la rand, asteptand cuminti sa fie testate.

Paradoxal, dar asta nu inseamna ca segmentul desktop a fost mai putin interesant in 2020. Chiar din contra, am avut parte de lansari importante si un numar din ce in ce mai mare de pasionati au ales sa isi construiasca un desktop anul acesta. Ceea ce inseamna ca per total, in pofida pandemiei, sau poate tocmai datorita ei, intreaga piata IT a crescut considerabil anul acesta, iar noi suntem acum mai dotati si mai tehnologizati ca niciodata.

Iar una dintre uneltele care isi propune sa doteze un numar cat mai ridicat de pasionati este noua serie HP OMEN 15 2020, in care gasim notebook-uri versatile, care pot fi consigurate atat cu procesoare Intel, cat si cu modele AMD, respectiv atat cu placi grafice din seria GTX, cat si cu mult mai puternicele modele RTX.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: