lab501.ro

Review – ASUS VivoBook S15 M533IA

Scris de: , in categoria: Notebook, in 1 September, 2020.

ASUS VivoBook S15

 
Ieri au fost anuntate oficial placile grafice din seria RTX 3000, o lansare pe care sunt sigur ca ati urmarit-o cu sufletul la gura. Si totusi, monstrii fin familia Ampere nu sunt singurele produse anuntate ieri. De exemplu, Samsung au anuntat noua serie Galaxy Z Flip 2. Si poate mai important decat atat, pentru majoritatea utilizatorilor din Romania, Asus au anuntat seria VivoBook S15.

De ce spun asta? Ei bine, stim cu totii ca in momentul in care discutam despre notebook-uri, anul 2020 le apartine celor de la AMD, iar noi am testat deja majoritatea procesoarelor din seria Renoir. De fapt, le-am testat pe toate, in afara de 3 modele. Si nu, astazi nu vom discuta despre un procesor pe care nu l-am testat pana acum, ba din contra, vom discuta despre un procesor pe care l-am testat chiar din momentul lansarii.

Si totusi… nu toate notebook-urile sunt construite la fel. Nu toti utilizatorii isi permit varfurile de gama si nu toti utilizatorii isi permit majoritatea modelelor nou lansate. Din acest motiv, exista mai multe game de produse, care utilizeaza aceleasi modele de procesoare.

O astfel de gama este VivoBook S15 de la Asus, care isi propune sa aduca procesoarele din seria Renoir in gama accesibila, fara a face rabat la calitate. Desigur, asa cum stim cu totii, cu cat un produs este mai accesibil, cu atat se vor face mai multe compromisuri la capitolul dotari.

Din fericire, nu toate dotarile prezente pe notebook-urile high-end in zilele noastre sunt neaparat indispensabile si in cazul unui notebook accesibil, iar Asus VivoBook S15 incearca sa demonstreze exact acest lucru. Prin urmare, haideti sa vedem cu ce avem de-a face si ce anume se ascunde sub capota unui astfel de notebook.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: