lab501.ro

Review – ASUS ROG Zephyrus Duo 16 GX650

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 29 June, 2022.

ASUS ROG Zephyrus Duo 16 GX650

 
La inceputul acestui an, in cadrul CES 2022, AMD anuntau o noua serie de procesoare mobile, mai precis seria AMD Ryzen 6000. Aceasta a fost lansata oficial la mijlocul lui Februarie, iar noi v-am povestit atunci despre un notebook echipat cu un procesor din gama HS, iar in urma cu o luna am vazut cum arata si notebook-urile echipate cu procesoare din seria 6000U.

Si chiar daca avem de-a face cu notebook-uri noi si puternice, cele mai recente procesoare mobile AMD oferind o putere de calcul considerabila, pana acum am primit doar doua astfel de notebook-uri la test. Motivul, sau mai bine zis cumulul de factori, este acelasi, mai precis lipsa stocurilor, coroborata cu inflatia si problemele cauzate de diversele framantari socio-politice care au marcat prima parte a acestui an.

Practic, cei de la AMD au lansat o serie foarte interesanta de procesoare, dar acestea au ajuns cu greu in magazine, din cauza motivelor expuse mai sus. Drept urmare, chiar si acum, la aproape 6 luni din momentul lansarii oficiale, nu putem spune ca am testat prea multe notebook-uri echipate cu noile procesoare AMD. Exceptie fac, desigur, cei de la ASUS, care au pus la dispozitie primele doua modele testate de noi si care ne-au adus de asemenea si cel de-al treilea notebook echipat cu un procesor din seria AMD Ryzen 6000, mai precis ASUS ROG Zephyrus Duo 16 GX650.

Acesta se poate lauda cu doua ecrane, diagonala de 16″, o placa grafica RTX 3080Ti Mobile si nu in ultimul rand, un procesor AMD Ryzen 9 6900HX, drept urmare, putem spune ca ne asteapta un articol interesant.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: