lab501.ro

Turtle Beach: EarForce X12 & P11

Scris de: , in categoria: Gadget, Periferice, in 19 April, 2013.

Turtle Beach Headsets: EarForce X12 & P11

 

Turtle Beach Systems este o companie mai putin cunoscuta publicului de la noi, care va fi prezenta din luna mai si pe piata romaneasca de periferice destinate gaming-ului, cu headset-uri pentru PC, XBox, PS si Nintendo.

Fondata in 1985 in SUA, compania s-a remarcat de-a lungul timpului prin produse software sau hardware dedicate sunetistilor, celor care vroiau sa compuna muzica iar ulterior a intrat si pe nisa perifericelor de gaming cu o serie variata de headset-uri pentru fiecare platforma in parte, mai precis PC, XBOX, PlayStation si Nintendo.

Prin urmare, discutam despre o companie care are o experienta vasta in domeniul audio, iar decizia de a produce headset-uri pentru piata consumer nu poate fi decat de bun augur, tinand cont de pedigree-ul americanilor. Evident, cand o companie noua intra pe piata din Romania, nu de putine ori ne va face o vizita si noua – de unde si acest articol.

In articolul de azi vom discuta despre Earforce X12, un headset dedicat platformei XBOX360 si despre Earforce P11, headset dedicat PS3. Evident, ambele headset-uri sunt perfect compatibile cu orice placa de sunet din PC (dedicata sau integrata), deci le putem utiliza la fel de bine si pe laptop sau desktop.
 
turtle-beach (18 of 39)

Comentarii

2 comentarii la: Turtle Beach: EarForce X12 & P11

  1. Hyadum a scris pe:

    Foarte misto, niste casti de calitate la un buget destul de mic. Dupa specificatii ar fi mai bune si decat Sennheiser la acelasi buget.

  2. Impresionante performante, design salbut din punctul meu de vedere.

Lasa-ne un comentariu: