lab501.ro

Tt eSports Volos Gaming Mouse

Scris de: , in categoria: Gadget, Retelistica, in 1 October, 2014.

Tt eSports Volos

 

In articolul precedent am testat un mouse dedicat FPS-urilor (Logitech G502 Proteus), iar acum a venit momentul sa discutam despre Volos, un mouse de gaming de la Tt eSports dedicat jocurilor MOBA/MMORPG. Daca nu ati recunoscut deja initialele Tt pot sa va spun ca este vorba despre divizia eSports a celor de la Termaltake.

Apreciez in primul rand la acest mouse denumirea simpla – nu avem un nume complicat format din cifre, initiale sau denumiri dificil de pronuntat care nu spun mare lucru. In schimb, pentru cei curiosi, pot mentiona faptul ca Volos (Veles) este denumirea unei forte supranaturale slave asociata cu dragonii, magia, bunastarea si alte cateva elemente mai putin interesante pentru noi. Cu alte cuvinte, numele mouse-ului este foarte bine ales avand in vedere tipurile de jocuri carora le este dedicat.

Sa trecem totusi la lucruri mai concrete, cum ar fi de exemplu specificatiile acestui mouse. Volos este dotat cu un senzor laser cu DPI maxim de 8200, switch-uri Omron, 5 milioane de apasari si 14 butoane configurabile ca functii macro. Cu alte cuvinte, un mouse demn de renumele Termaltake dar si cu un pret pe masura cuprins intre 280 si 310 lei, in functie de retailer.

TTesports-Volos 4

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: