lab501.ro

Speedlink Wireless Gamepads: XEOX Pro & Strike FX

Scris de: , in categoria: Gadget, Periferice, in 9 December, 2013.

Speedlink XEOX Pro & Strike FX

 

Speedlink este o companie relativ noua, fondata in 1998 in Germania, dar prezenta in peste 30 de tari din Europa. Dupa cum bine puteti banui din titlul acestui articol, principalul obiect de activitate al companiei este reprezentat de distribuirea si vanzarea perifericelor de gaming. Chiar daca pana acum au avut o prezenta destul de timida in magazinele din Romania, produsele celor de la Speedlink isi vor face aparitia din ce in ce mai des in retailul romanesc.

Astfel, nu am ezitat sa accept cererea de review a celor doua controllerele din gama de varf Speedlink: Xeox Pro si Strike FX. Ambele controllere sunt wireless (2.4 GHz cu o raza de pana la 10m), sunt compatibile cu PlayStation 3 si cu orice computer cu Windows (DirectInput sau XInput) si ofera o autonomie de pana la 10 ore datorita unui acumulator Li-Po de 550 mAh.

Controllerul Xeox Pro are design-ul si constructia foarte similare cu cele ale unui controller clasic de XBOX 360, iar Strike FX este similar cu controllerul standard de PS3. Ambele au 8 butoane configurabile, pe langa cele folosite pentru control si cele de Start/Select. Inainte de a trece mai departe vreau sa mentionez pretul acestora: Xeox Pro costa pe site-ul oficial Speedlink 40 de euro (si 150 de lei in magazinele online de la noi) iar Strike FX, 30 de euro sau 130 de lei.

xeox-3

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: