lab501.ro

Review Shuttle XPC NC01U Barebone

Scris de: , in categoria: Featured, Gadget, in 30 September, 2015.

Concluzii

 
Shuttle XPC NC01U este o solutie potrivita pentru cei care se afla in cautarea unui micro PC pentru sufragerie sau a unui PC de dimensiuni reduse pe care nu vor rula aplicatii mari consumatoare de resurse. Pentru 90% din utilizatori, puterea de calcul pe care NC01U o ofera este suficienta pentru activitatile pe care acestia le intreprind zilnic pe PC.

Pe langa aceasta categorie de utilizatori, NC01U este potrivit si in medii industriale (POS, etc), fiind gandit si pentru asa ceva – conectorul serial RS232 este dovada acestui lucru. Evident, NC01U nu este potrivit pentru gameri… dar ma indoiesc ca si-ar fi pus cineva aceasta problema.

Pretul pentru barebone fara memorii si SSD este 769 RON, inclusiv TVA. Daca adaugam in calcul si 8 GB DDR3 SO-DIMM (~ 200 RON) si un SSD de 120 GB (pornind de la 200 RON) ajungem cu pretul total in jurul valorii de 1200 RON, pentru un microPC pe care putem efectua orice operatiune in afara de gaming sau randari.

Pe masura ce timpul trece, pretul solutiilor de mici dimensiuni devine din ce in ce mai mic, in timp ce posibilitatile pe care acest tip de solutii le ofera cresc de la un an la altul. Shuttle XPC NC01U este un bun exemplu in acest sens, indiferent ca discutam despre un micro PC de sufragerie, un sistem pentru parinti sau un sistem cu aplicatii in domeniul industrial.

 
Outro

Comentarii

5 comentarii la: Review Shuttle XPC NC01U Barebone

 1. Ncmihai a scris pe:

  @Monstru nu imi vine sa cred tu ai folosit in teste windows 10!

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Oameni suntem…mai gresim si noi :)

 3. Ncmihai a scris pe:

  Ia spune nu aveai ce face sau ce?
  Incerc sa ma inscriu pt intalnire, nu stiu ce are, dar daca merge aduci si un litru de bere fara alcool?

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Participarea la aceste intalniri este un privilegiu, nu un drept. Vrei sa aduc eu bere fara alcool, serios?

 5. Ncmihai a scris pe:

  Scuze, am zis la gluma…
  Daca vin iau o sticla de neumarkt si o umplu cu pepsi!

Lasa-ne un comentariu: