lab501.ro

Review – HUAWEI WATCH FIT 3

Scris de: , in categoria: Gadget, in 7 May, 2024.

HUAWEI WATCH FIT 3

 

Fiind o cititoare pasionata a celor doua site-uri din portofoliul LAB501, am avut ocazia in nenumarate randuri sa remarc modul in care Tudor isi comunica pasiunea si dedicatia fata de domeniul in care activeaza, usurinta prin care el reuseste sa faca asta fiind un motiv de mirare pentru mine. Spun asta deoarece suntem firi diferite si fiecare dintre noi se exprima altfel, iar mie nu imi este chiar la indemana sa imi comunic sentimentele in scris. Deh, suflet de inginer.

Cert este ca si eu impartasesc din plin aceasta pasiune si daca in spatele cortinei il asist pe Tudor in mai multe moduri, pasiunea pe care am ales sa o comunic eu in public este legata de dispozitivele pe care le purtam in jurul incheieturii, dispozitive care ne ajuta sa monitorizam atat starea noastra de sanatate, cat si progresul pe care il inregistram in cadrul activitatilor sportive intreprinse. Si cred ca daca aruncam o privire asupra celor 17 articole pe care le-am scris pe NEXT pana acum, vom vedea ca doar 2 dintre acestea nu au legatura cu ceasurile, bratarile sau hibridele dintre cele doua concepte.

De altfel, acest lucru este firesc, eu fiind pasionata de sport, dar si de modul in care functioneaza corpul uman, medicina fiind unul dintre domeniile pentru care manifest atat un nivel considerabil de respect, cat si un interes ridicat. Cert este ca din momentul in care am inceput sa testez ceasuri inteligente in urma cu 5 ani de zile, pot spune ca pasiunea mea pentru sport a crescut si mai mult, stilul meu de viata actual fiind mult mai activ decat in urma cu 5 ani de zile.

Poate si acesta este motivul pentru care 15 din cele 19 articole dedicate ceasurilor inteligente si benzilor de fitness publicate pe NEXT sunt scrise de mine, articolul de fata marcand testarea celui de-al 15-lea dispozitiv de acest gen. Despre ce este vorba? Ei bine, despre cea de-a treia iteratie a conceptului Huawei Watch Fit, mai precis Huawei Watch Fit 3, lansat astazi concomitent cu mult mai costisitorul Huawei Watch 4 Pro Space Edition. Ambele ceasuri se aliniaza noii filozofii de brand Fashion Forward, cu accent pe un design elevat si materiale de cea mai buna calitate, iar dintre acestea eu am ales sa testez modelul mai accesibil. De aceasta data…

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: